TORUN’DAN YENİ BAŞKANA ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ!

Okuduğunuz haber
PAZARCI ESNAFI, BİR TIR SEBZE-MEYVE GÖNDERDİ

İLHAN KILIÇ, HASTANELİK OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    PAZARCI ESNAFI, BİR TIR SEBZE-MEYVE GÖNDERDİ

PAZARCI ESNAFI, BİR TIR SEBZE-MEYVE GÖNDERDİ

Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası tarafından oda üyesi esnaflar tarafından depremzedeler için düzenlenen yardım kampanyasında toplanan sebze-meyveler bölgeye gönderildi.

GÜNDEM      22 Subat 2023 - 12:03     0

PAZARCI ESNAFI, BİR TIR  SEBZE-MEYVE GÖNDERDİ

Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası tarafından oda üyesi esnaflar tarafından depremzedeler için düzenlenen yardım kampanyasında toplanan sebze-meyveler bölgeye gönderildi.

6 Şubat günü meydana gelen ve 10 ilde binlerce binanın yıkıldığı deprem felaketinde mağdur olan vatandaşlara yardımlar devam ediyor.

Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz da oda üyelerine yönelik yardım kampanyası düzenledi. Büyük ilgi gören kampanya çerçevesinde geçtimiz günlerde toplanan içerisinde ısıtıcı soba, odun, battaniye, temel gıda ürünleri, bebek bezi, su, meyve suyu, ekmek, yumurta, kuru gıda gibi ürünlerin bulunduğu 5 kamyon dolusu yardım malzemesi afetzedelere iletildi.

Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Erdoğan Yılmaz ve ekibi bu destekle de yetinmedi ve bölgeye gönderilmek üzere sebze ve meyve yardımı için çalışma başlattı.

Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası üyeleri tarafından toplanan sebze ve meyveler Kahramanmaraş’ın Afşin ilçesine gönderildi.

Oda Başkanı Erdoğan Yılmaz, yardım çağrılarına duyarsız kalmayarak kısa sürede bir tır dolusu sebze-meyve desteği veren oda üyelerine teşekkür etti. Yılmaz, depremde can veren tüm vatan evlatlarına Cenab-ı Allah'tan rahmet, tedavi altında bulunanlara şifalar, kederli ailelere ve aziz millete sabır ve başsağlığı diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ