KUŞSARAY’DA KADIN HAKLARI GÜNÜNE COŞKULU KUTLAMA

Okuduğunuz haber
RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN SİYASİ LİDERLİK ANALİZİ KİTABI YAYINLANDI

ÜZERİNE KAYA DÜŞEN GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN SİYASİ LİDERLİK ANALİZİ KİTABI YAYINLANDI

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN SİYASİ LİDERLİK ANALİZİ KİTABI YAYINLANDI

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili Danışmanı olarak çalışan Çorumlu hemşehrimiz Burhan Paydar'ın "Recep Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Liderlik Analizi" adlı kitabı yayınlandı.

SİYASET      05 Aralik 2022 - 09:52     0

RECEP TAYYİP ERDOĞAN'IN SİYASİ  LİDERLİK ANALİZİ KİTABI YAYINLANDI

Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili Danışmanı olarak çalışan Çorumlu hemşehrimiz Burhan Paydar'ın "Recep Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Liderlik Analizi" adlı kitabı yayınlandı.

Liderliği siyasi ahlak, insanlık ve adalet ile başlayan, hakka ve halka hizmet etmekle devam ettiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın milli irade şiarıyla Türkiye’nin gelecek yüz yıllarında da adından söz ettirecek güçlü bir lider olduğunu vurgulayan Paydar, "Türk siyasetinde kendiyle yarışan, sürekli çıtayı daha yukarıya çeken ve kendini aşan lider olmasıyla da ön plana çıkmıştır. Asrın geçici liderlerinden değil, asra damgasını vuran bir lider olan Erdoğan, tüm Dünya'ya masada ve sahada güçlü bir lider olduğunu defaatle göstererek Dünya'da barışın ve huzurun garantörü olmuştur. Erdoğan halkıyla barışık bir siyaset inşa ederken; etki ve kontrol, özgüven, hedefe bağlılık, milli değerlere entegre tutumu, başkalarıyla işbirliği, güçlü ilişkileri ve siyasi evreni öngörülebilme üzerine inşa ettiği stratejileriyle hem Türkiye’de hem dünyada güçlü bir siyaset ve devlet adamı profili ortaya koymuştur" dedi.

 

Burhan Paydar Kimdir?

Üniversite öğrenimine Hitit Üniversitesi Elektronik

Teknolojisi bölümü ile başlayan Paydar, sırasıyla Anadolu Üniversitesi

Kamu Yönetimi ve Anadolu Üniversitesi Adalet bölümlerinden mezun oldu.

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Kamu Hukuku Yüksek Lisansını

"Dijital Yargı Uygulamalarının Adil Yargılanma Hakkına Etkileri" konulu

çalışmasıyla tamamladı. Atatürk Üniversitesi Yerel Yönetimler

bölümünden mezun oldu. Çankırı Karatekin Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Yüksek Lisansını “Recep Tayyip Erdoğan’ın Siyasi Liderlik

Analizi” konulu çalışmasıyla tamamladı.

"İnsan öğrenmeyi bıraktığı gün yaşlanır; öğrenmeyi terk eden kişi

yirmisinde de olsa, sekseninde de olsa yaşlıdır” felsefesini benimseyen

Paydar, hâlen Selçuk Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi,

İstanbul Üniversitesi Sosyoloji, Anadolu Üniversitesi Medya ve İletişim bölümleriyle de öğrenim hayatına devam etmektedir.

Çalışma hayatında bir çok başarılı çalışmalara imza atan Paydar, Türkiye Büyük Millet Meclisi, Adalet Bakanlığı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığında çeşitli görevlerde bulundu. Hâlen Türkiye Büyük Millet Meclisinde Milletvekili Danışmanı olarak görevine devam etmektedir.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ