SİLAH VE UYUŞTURUCUYA SIKI DENETİM

Okuduğunuz haber
REMZİ TORUN MAZBATAYI ALDI

HALK EKMEK’TE BAYRAMIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ SATIŞ YAPACAK

Anasayfa   /    İLÇELER    /    REMZİ TORUN MAZBATAYI ALDI

REMZİ TORUN MAZBATAYI ALDI

Uğurludağ Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Remzi Torun, mazbatasını aldı.

İLÇELER      08 Nisan 2024 - 13:23     0

REMZİ TORUN MAZBATAYI ALDI

Uğurludağ Belediye Başkanlığı’na yeniden seçilen Remzi Torun, mazbatasını aldı.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler Genel seçimlerinde AK Parti’den yeniden Uğurludağ Belediye Başkan Adayı gösterilen Remzi Torun, 1546 alırken, MHP adayı Zeki İpek 1533 oy almış, 92 oy da geçersiz sayılmıştı.

MHP İlçe Başkanlığı tarafından seçime itiraz edilmişti. MHP’nin itirazı önce ilçe seçim kurulunda, ardından il seçim kurulunda reddedilirken, Yüksek Seçim Kurulu da yerelden gelen red kararlarına uydu ve seçimleri kesinleştirdi.

YSK’nın kararının ardından da Uğurludağ Belediye Başkanlığı mazbatası İskilip İlçe Seçim Kurulu tarafından hazırlandı ve bugün sabah saatlerinde düzenlenen törenle AK Parti Adayı Remzi Torun’a teslim edildi.

Remzi Torun, kalabalık partili topluluğunun katıldığı törende mazbatasını alarak 3. dönem için görevine başlamış oldu.

Remzi Torun, törende yaptığı konuşmada oy veren, vermeyen tüm hemşehrilerine teşekkür ederek, “Kazanan Uğurludağ olmuştur. Artık seçim süreci tamamlandı, şimdi Uğurludağ’a hizmet zamanı” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ