KERESTE FABRİKASINDA YANGIN!

Okuduğunuz haber
ŞAMPİYONLAR LİGİ YOK, ZAMPİYONLAR LİGİ VAR

BELEDİYE, PARKLARI YENİLİYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    ŞAMPİYONLAR LİGİ YOK, ZAMPİYONLAR LİGİ VAR

ŞAMPİYONLAR LİGİ YOK, ZAMPİYONLAR LİGİ VAR

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Şampiyonlar Ligine giremeyen Türkiye’nin AK Parti iktidarı sayesinde “Zampiyonlar Ligi”ne girdiğini ileri sürdü.

SİYASET      02 Eylül 2022 - 11:26     0

ŞAMPİYONLAR LİGİ YOK,  ZAMPİYONLAR LİGİ VAR

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Şampiyonlar Ligine giremeyen Türkiye’nin AK Parti iktidarı sayesinde “Zampiyonlar Ligi”ne girdiğini ileri sürdü.

Doğalgaza ve elektriğe yapılan yüksek zamları eleştiren Özsaçmacı, “yaparsa AK Parti yapar” lafının gerçeğe döndüğünü, doğalgaz 1.5 yılda santrallerde %1330, sanayide %998, konutta %216 zamlandığını belirtti.

Özsaçmacı, “Bugün uygulanmaya başlayan zamların, konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 20,4, sanayide kullanılan doğalgazda yüzde 50,8, elektrik üretiminde kullanılan doğalgaza ise yüzde 49,5 zam olarak yansımasına karşın şöyle de bir gerçeklik var ki yaparsa Ak Parti yaparın ispatı” ifadesini kullandı.

İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’nın konuyla ilgili açıklaması şu şekilde:

“20 yıldır ülkeyi yönetip yüz yıl geriye nasıl gidilir bugün bunu çok net görmekteyiz. Tamam, anlıyoruz mehterle yürümeye çalışıyorsunuz lakin onu da yanlış anlamışsınız sürekli geri gidilmiyor. Yahu arkadaş aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemek Ak Parti’nin yol haritası olmuş. Şampiyonlar ligine girelim derken Zampiyonlar ligine girdik Ak Parti sayesinde

Meraklanmayın İzmir Marşı ile uğurlayacağız Zampiyonlar liginin oyuncusu Ak Parti’yi…

2002 yılındaki Ak Parti’nin açıklamalarına, başlıklara göz gezdirirseniz bugün bahsi geçen, sözü verilen işlerin 20 yıl önce taahhüt edildiğini ve son tahlilde yine aynı vaatlere muhtaç olduğumuzu göreceksiniz.

"Bu dediklerini 20 yıldır neden yapmadın?" sorusunun bu defa muhalifler tarafından değil, AKP eliyle kendi kendine yöneltilmiş bir hâli mevcut. Ete kemiğe bürünmüş, eğip bükmeye ya da etrafından dolaşmaya namüsait... Aynı şeyleri yapıp farklı sonuç beklemenin adını Einstein koymuş, utanıp sıkılmadan farklı sonuç vadedenin adını da siz koyun kıymetli hemşerilerim.

2001 yılını hatırlıyorum da bu denli zamlar bu denli vurdumduymazlıklar yoktu, ona rağmen Ak Parti’nin muhalefet çığlıkları, olmayanı olmuş gibi gösterme hastalığının ta o günden beri aynı olduğunu 20 yıldır görmekteyiz.

Bugün uygulanmaya başlayan zamların, konutlarda kullanılan doğalgaza yüzde 20,4, sanayide kullanılan doğalgazda yüzde 50,8, elektrik üretiminde kullanılan doğalgaza ise yüzde 49,5 zam olarak yansımasına karşın şöyle de bir gerçeklik var ki yaparsa Ak Parti yaparın ispatı nasıl mı? Şöyle; Doğalgaz 1.5 yılda santrallerde %1330, sanayide %998, konutta %216 zamlandı…

Ekonomideki bozulma kaçınılmaz olarak her yere hızla yayılıyor. Ne yazık ki finans sektörü de yanlış ekonomi politikalarından nasibini alıyor. Önümüzdeki günler bugünlerden zor olacak. Ancak kimse karamsarlığa kapılmasın.

Seçimler yaklaşıyor, değişime çok az kaldı.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ