‘ENKAZ’ KEDİ YENİ YUVASINDA!

Okuduğunuz haber
SEÇİMLER 14 MAYIS'TA

DÜNYACA ÜNLÜ KENT PLANCISI ÇORUM’DA

Anasayfa   /    Siyaset    /    SEÇİMLER 14 MAYIS'TA

SON DAKİKA ! SEÇİMLER 14 MAYIS'TA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen basın toplantısında seçim kararını imzaladı.

SİYASET      10 Mart 2023 - 14:47     0

SEÇİMLER 14 MAYIS'TA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de düzenlenen basın toplantısında seçim kararını imzaladı.

Seçimler daha önceden dile getirildiği gibi 14 Mayıs'ta yapılacak. Beştepe'de düzenlenen basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'den aday olmak isteyenler için AFAD'a bağış yapma şartı getirdiklerini söyledi.

ADAYLARA AFAD’A BAĞIŞ ŞARTI

Erdoğan, “AK Parti'den milletvekili adayı olmak isteyenlerle ilgili aldığımız bir kararı paylaşmak istiyorum. Partimize adaylık başvurusu yapacak herkes, ilgili birimimizce belirlenecek asgari yardım tutarını AFAD'a bağış olarak yatıracaktır. Katkıda bulunacak her arkadaşa şimdiden teşekkür ediyorum. Diğer partilere de örnek olmasını bekliyorum.

SEÇİM KAMPANYASI MÜZİKSİZ OLACAK

Cumhur İttifakı olarak hazırladığımız bütün müzikleri yasaklıyoruz. Müziksiz bir kampanya olacak. Ruberu (Yüzyüze) görüşmelerle ne yaptığımızı ve ne yapacağımızı vatandaşlarımıza anlatacağız." dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ