BAYAT’TA ORNAN YANGINI!

Okuduğunuz haber
ŞEHİT BABASINA YENİ EV YAPILDI

GAZİLER ONURUMUZDUR

Anasayfa   /    Gündem    /    ŞEHİT BABASINA YENİ EV YAPILDI

ŞEHİT BABASINA YENİ EV YAPILDI

Sungurlu Kaledere köyünde yaşayan şehit babası Hikmet Körkem’e Kaymakam Fatih Görmüş’ün başlattığı devlet-vatandaş işbirliği kampanyası ile yapılan ev teslim edildi.

GÜNDEM      21 Eylül 2022 - 10:45     0

ŞEHİT BABASINA YENİ EV YAPILDI

Sungurlu Kaledere köyünde yaşayan şehit babası Hikmet Körkem’e Kaymakam Fatih Görmüş’ün başlattığı devlet-vatandaş işbirliği kampanyası ile yapılan ev teslim edildi.

Konuyla ilgili Kaymakamlıktan yapılan açıklamada şunlar ifade edildi;

“Sungurlu Kaymakamımız Sayın Fatih Görmüş’ün, İlçemiz Kaledere Köyünde yaşayan şehit ailelerimize yaptığı ziyaret esnasında, şehit babamız Hikmet Körkem amcamızın evinin yeniden yapılması gerektiğinin tespit edilmesi üzerine, Kaymakamlığımızca, Hikmet Amcamızın evinin yenilenmesi için devlet-vatandaş işbirliği kampanyası başlatılmış ve nihayetinde şehit ailemizin evi yeniden yapılarak 16.09.2022 tarihinde şehit ailemize teslim edilmiştir.

Şehit ailemizin yenilenen bu evi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımızca gönderilen ödenek, Sungurlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından tahsis edilen ödenek ve aşağıda belirtilen kurum, firma ve vatandaşlarımız tarafından sağlanan ayni ve nakdi yardımlarla tamamlanmıştır.

Bu bağlamda: Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’mıza şükranlarımızı, Sungurlu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na, Sungurlu Belediye Başkanlığı’na, ARCA Savunma Sanayi Tic. Ltd. Şti.’ne, MİTE Savunma Sanayi ve Tic. A.Ş.’ne, SUNKA Kağıtçılık San. ve Tic. A.Ş.’ne, Habip Bekmezci’ye, Nazım Bekmezci’ye, Hüseyin Bekmezci’ye, Ferit Erdil’e, Türkiye Diyanet Vakfı Sungurlu Şubesi’ne, Haydar Ali Öztaş’a, Uyanıkerler Gıda Nak. Güb. Teks. Çorap San. Tic. Ltd. Şti.’ne, Sungurlu Ticaret Borsası Başkanlığı’na, Önder Ocaklı’ya, Ahmet Evliyaoğlu’na, Haydar Özeren’e, Osman Yelmen’e, Sungurlu Ticaret Odası Başkanlığı’na, Sungurlu Ziraat Odası Başkanlığı’na, Yusuf Ocaklı’ya, Mehmet Ergül’e, Atik Otomotiv San. ve Tic. Ltd. Şti.’ne, Zeki Özgür’e, Mustafa Kırmaz’a teşekkürlerimizi sunarız.

Son olarak, şehit ailemizin evinin yıkılıp yenisinin yapılması sürecinde, imar, proje ve inşaat çalışmalarını bizzat takip eden Sungurlu İlçe Özel İdare Müdürü Ahmet Haşim Özsaray’a, Sungurlu İlçe Özel İdare personeli Özcan Günindi’ye ve Sungurlu Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü personeli Meral Yelmenoğlu’na çok teşekkür ederiz.

Yeni evlerinin şehit babamız Hikmet Körkem amcamıza ve ailesine hayırlı olmasını dileriz.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ