UĞUR IŞILAK KONSERİ YARIN

Okuduğunuz haber
ŞEHİT ÖĞRETMEN AYBÜKE YALÇIN DUALARLA ANILDI

MİMAR TAYYAR KAVUKÇU VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    ŞEHİT ÖĞRETMEN AYBÜKE YALÇIN DUALARLA ANILDI

ŞEHİT ÖĞRETMEN AYBÜKE YALÇIN DUALARLA ANILDI

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın kabri başında dualar ile anıldı.

KÜLTÜR-SANAT      10 Haziran 2022 - 11:47     0

ŞEHİT ÖĞRETMEN AYBÜKE  YALÇIN DUALARLA ANILDI

Şehit Öğretmen Şenay Aybüke Yalçın kabri başında dualar ile anıldı.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun, 9 Haziran 2022 tarihinde Batman’ın Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017’de PKK’lı teröristlerin saldırısı sonucu şehit düşen müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın’ın Osmancık Şehitliği’ndeki kabrini ziyaret etti.

Şehit öğretmenimizi kabri başında dualar ile anan Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun, “Aybüke Yalçın kardeşimiz, beş yıl önce bugün şehit edilmişti. Şehit öğretmenimize Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına, eğitim camiamıza ve tüm milletimize bir kez daha baş sağlığı diliyoruz. Ruhu şad olsun. Bölücü katilleri bir kez daha lanetliyorum.” diye konuştu.

Terörle mücadelenin amasız fakatsız devam edeceğini bildiren Dolgun, “Herkes emin olsun ki, öğretmenlerimiz görevinin başında memleketimizin her yanında hizmet etmeye devam edecektir. Asla yılmayacağız. Bu ülkenin aydınlık geleceği olan eğitimciler olarak terörle mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir” dedi.

Türk Eğitim-Sen Genel Başkan Yardımcısı Selahattin Dolgun’a, Şube Başkanı Selim Aydın, Şube Başkan Yardımcıları Abdullah Güdek, Sinan Mol ve Osmancık İlçe Temsilcisi Mustafa Potuk eşlik etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ