O KAVŞAĞA BU YAZ ÜST GEÇİT YAPILACAK

Okuduğunuz haber
SİLAH TÜCCARLARINA BASKIN!

TEMEL GIDADA KDV YÜZDE 1'E İNDİ

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    SİLAH TÜCCARLARINA BASKIN!

SİLAH TÜCCARLARINA BASKIN!

Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silah tüccarlığı yapan kişilere yönelik olarak bir operasyon düzenlendi.

ASAYİŞ      12 Subat 2022 - 14:35     0

SİLAH TÜCCARLARINA BASKIN!

Çorum Emniyet Müdürlüğü ekipleri, silah tüccarlığı yapan kişilere yönelik olarak bir operasyon düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Çorum Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde KOM Şube Müdürlüğü tarafından silah ve mühimmat ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yaklaşık 3 ay süreyle yapılan teknik ve planlı çalışmalar kapsamında silah ve mühimmat ticareti yaptıkları tespit edilen 7 ayrı şüpheli şahsa yönelik operasyon yapıldı.

İl merkezinde bulunan ikamet adreslerinde, iş yeri adreslerinde ve araçlarında eş zamanlı olarak yapılan aramada, 2 adet çeşitli markalarda 9 mm'lik ruhsatsız tabanca ile bu tabancalara ait 2 adet şarjör, 2 adet çeşitli markalarda ruhsatsız tüfek, 117 adet 9.19 mm'lik tabanca fişeği, 54 adet tüfek kartuşu, 4 adet 6136 SKM kapsamında bıçak ve şüpheli şahıslara ait dijital materyaller yakalanarak ele geçirildi.

Olayla ilgili 7 şüpheli şahıs göz altına alındı.

Gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs ifadelerine müteakip Şube Müdürlüğünden serbest bırakılırken, 4 şüpheli şahıs adli makamlara sevk edildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ