ÇORUM’A MOBİL KANSER TARAMA ARACI!

Okuduğunuz haber
SİYASETİ GÖNÜL ALMA ÜZERİNE KURDUK

100 YILIN YATIRIMI İKİ AYA BİTİYOR!

Anasayfa   /    Siyaset    /    SİYASETİ GÖNÜL ALMA ÜZERİNE KURDUK

SİYASETİ GÖNÜL ALMA ÜZERİNE KURDUK

Akar, beraberinde bazı merkez ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte il merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Akar, hayırlı işler dileklerini ileterek esnafların talep ve isteklerini dinledi.

SİYASET      01 Kasim 2022 - 12:04     0

SİYASETİ GÖNÜL ALMA ÜZERİNE KURDUK

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, durmadan, yorulmadan ilk günkü aşkla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde çalışmalara devam ettiklerini belirterek, “2022 yılını bir çağın kapandığı, yeni bir çağın başladığı bir yıl olarak değerlendiriyoruz. Şöyle bir baktığımızda 100 yılda yapılacak işleri 20 yıla sığdırmış Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider görüyorsunuz.” dedi.

Akar, beraberinde bazı merkez ilçe teşkilatı yöneticileriyle birlikte il merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Akar, hayırlı işler dileklerini ileterek esnafların talep ve isteklerini dinledi.

Erhan Akar, “Bizleri samimiyetle karşılayan sohbetlerine ortak eden tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Biz Çorum için Türkiye için ilk günkü aşkla çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. En büyük gücümüz milletimizden aldığımız destek. Büyük Türkiye hedeflerimize de bu büyük destekle ulaşacağız” dedi.

Her fırsatta vatandaşlar ve esnaflarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydeden başkan Akar, siyaseti gönül alma, insanlara dokunma ve muhabbetlerine ortak olmak üzere kurduklarını vurguladı. Akar, “Bugün merkeze bulunan esnaflarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımızın ve hemşehrilerimizin taleplerini not aldık. Esnaflarımız gerçekten çok gayretli ve samimi bir şekilde çalışıyorlar. AK Parti teşkilatı olarak her zaman esnaflarımızın yanındayız.” diye konuştu.

AK Parti Çorum Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, “Göreve geldiğimiz günden bugüne her daim teşkilatımızla, esnafımızla, vatandaşımızla hep iç içeyiz. Bugün şehrimizin kıymetli esnaflarını ziyaret ederek onların sorunlarını dinledik. Çorumlu, esnaflarımızla hemhal oluyoruz. Bizim amacımız baki kalan bu kubbede hoş bir seda bırakmak. Bütün teşkilat mensuplarımız hamdolsun teşkilat çalışmalarını büyük bir özveri ile gerçekleştiriyor. Bizlerde bir yandan teşkilat çalışmalarımızı yürütürken, bir yandan da ziyaretlerimizi gerçekleştirmeye gayret ediyoruz. Sahada olmak bütün teşkilat mensuplarımız gibi bizleri de çok mutlu ediyor. Ayrı bir enerji sağlıyor bize, aldığımız enerji ile yapacağımız çalışmalarımıza daha fazla motive oluyoruz” ifadelerini kullandı

“LİDERİMİZİN İZİNDE ÇALIŞMALARA DEVAM EDİYORUZ”

Erhan Akar, liderimiz Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde çalışmalarımıza devam ediyoruz. 2022 yılını bir çağın kapandığı, yeni bir çağın başladığı bir yıl olarak değerlendiriyoruz. Şöyle bir baktığımızda 100 yılda yapılacak işleri 20 yıla sığdırmış Recep Tayyip Erdoğan gibi bir lider görüyorsunuz. Recep Tayyip Erdoğan'ın yol arkadaşları 21 yıl önce başladıkları yolda azimle devam ediyor. Attığımız her adımda milletimiz ve ülkemize güvendik. Attığımız her adımda rabbimizin rızası ve milletimizin de desteği var. Bu nedenle de çalışıp gayret göstermekteyiz." diye konuştu.

"HEDEF 2023 DİYORUZ"

AK Parti merkez ilçe başkanı Erhan Akar, AK Parti iktidarında 20 yılda büyük hizmetler yapıldığını kaydederek, "20 yıl önceki Türkiye ile şimdiki Türkiye arasında dağlar kadar fark olduğunu sizlerde görüyorsunuz. Gelişmiş bir Türkiye ile emin adımlarla hedef 2023 doğrultusunda liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde ilerliyoruz. Daha güzel projelerle Türkiye’yi şaha kaldıracak çalışmalarla hedef 2023 diyoruz" diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ