CHP VE KILIÇDAROĞLU SİYASİ BİR ENKAZDIR

Okuduğunuz haber
SUNGURLU BELEDİYESİ ÇADIR KENT KURDU!

İLK CEMRE DÜŞTÜ

Anasayfa   /    İLÇELER    /    SUNGURLU BELEDİYESİ ÇADIR KENT KURDU!

SUNGURLU BELEDİYESİ ÇADIR KENT KURDU!

Sungurlu Belediyesi, deprem mağdurları için Hatay'ın İskenderun ilçesinde Çadır Kent kurdu.

İLÇELER      22 Subat 2023 - 11:58     0

SUNGURLU BELEDİYESİ ÇADIR KENT KURDU!

Sungurlu Belediyesi, deprem mağdurları için Hatay'ın İskenderun ilçesinde Çadır Kent kurdu. Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ise, Çadır Kent'in kurulmasında katkıda bulunan tüm hemşehrilerine teşekkür etti.

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerden sonra kollarını sıvayan ve tüm imkanlarını seferber eden Sungurlu Belediyesi, ilçede Çadır Kent kurulumu için kampanya başlatmıştı.

YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Başkan Şahiner, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Sungurlu Belediyesi Çadır Kentimizi sobaları ile birlikte kurup, depremzede ailelerimize teslim ettik.

Bu projede katkısı olan ve Hataylı vatandaşlarımızın sıcak bir ortamda barınmasına vesile olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yaralarımızı birlikte saracağız" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ