İSKİLİP BİR KAMBURUNDAN KURTULUYOR

Okuduğunuz haber
SUNGURLU YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

ÇESİAD GELENEĞİ SÜRDÜRÜYOR

Anasayfa   /    SPOR    /    SUNGURLU YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

SUNGURLU YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

Milletvekili Ceylan, yapım ihalesini üstlenen firmanın temel çalışmalarına başladığını açıkladı

SPOR      02 Ocak 2023 - 13:34     0

SUNGURLU YÜZME HAVUZUNA KAVUŞUYOR

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, verdikleri sözleri birer birer yerine getirmeye devam ettiklerini belirterek, Sungurlu Yarı Olimpik Yüzme Havuzu yapımına başlandığını açıkladı.

Milletvekili Ceylan, yaptığı açıklamada, Sungurlu ilçesinde ihale süreci tamamlanan Yarı Olimpik Yüzme Havuzu inşaatının yapımını üstlenen firmanın temel kazı çalışmalarına başladığını vurguladı.

18 milyon lira bedelle ihale edilen Yüzme Havuzunun bir yıl içinde tamamlanarak Sungurlu gençliğinin hizmetine girmesinin beklendiğinin altını çizen Milletvekili Ceylan, 2023 Türkiye Yüzyılının gençlerin yüzyılı olacağını bu nedenle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde gençlere büyük önem verdiklerini söyledi. Ceylan, bu doğrultuda her alanda olduğu gibi gençlere spor yapma imkanı sağlamak için her türlü çabayı gösterdiklerini belirterek, “Sungurlu ilçemizde devam eden spor yatırımlarına ilave olarak yüzme havuzunu da en kısa sürede tamamlayarak gençlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

Yapımı devam eden soyunma odalarının önümüzdeki günlerde hizmete gireceğini ifade eden Milletvekili Ceylan, “Güreş Eğitim Merkezi de bitme aşamasına geldi. Okullara yaptığımız tesisler ile birlikte Sungurlu spor tesisleri alanındaki eksiklerini büyük oranda gidermiş olacak. Yüzme havuzu ile Sungurlu gençleri istedikleri branşta çalışma imkanı bulacak. Yüzme havuzu 25x12,5 metre ve beş kulvarlı olacak. 1.40 derinliğinde iki soyunma odası bir antrenör odası bir idari ofis bir wip odası 60 kişilik tribün ve diğer odalar bulunacak” ifadelerini kullandı.

Ceylan, açıklamasını şöyle sürdürdü:

“Gençlerimizi “kökü mazide olan ati” anlayışıyla değerlerine bağlı, ne istediğini bilen, geniş ufuklu, azimli, donanımlı, çalışkan bireyler olarak geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz.

Gençlerin önündeki engelleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğindeki 'Genç odaklı siyaset' anlayışıyla birer birer kaldırdık. Bundan sonra da genç odaklı siyaset anlayışıyla gençlerin yanında olacağız. Birlikte daha güçlü geleceğe, daha aydınlık yarınlara yürümeye devam edeceğiz. İşte Türkiye Yüzyılı o yüzden gençlerin yüzyılı olacak. Türkiye'nin gençlerinin daha güçlü bir geleceğe attığı adımların büyüdüğü bir yüzyıl olacak.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ