ÇORUM, İZMİR’DE TANITILDI

Okuduğunuz haber
TAŎ BİNA KÌTÌPHANE OLACAK

ÇORUM, SU SORUNU YAŞAMAYACAK

Anasayfa   /    Gündem    /    TAÅž BİNA KÜTÜPHANE OLACAK

TAŞ BİNA KÜTÜPHANE OLACAK

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, belediye binasının taşınmasının ardından tarihi taş binanın nasıl kullanacağını da ilk defa radyo programında açıkladı.

GÜNDEM      14 Aralik 2022 - 12:34     0

TAŞ BİNA KÜTÜPHANE OLACAK

Belediye BaÅŸkanı Dr. Halil İbrahim AÅŸgın, belediye binasının taşınmasının ardından tarihi taÅŸ binanın nasıl kullanacağını da ilk defa radyo programında açıkladı.

BaÅŸkan AÅŸgın, taÅŸ binanın üst katını temsili belediye baÅŸkanlığı makamı, alt katının ise kütüphane olarak hizmete sunacaklarını duyurdu.

BaÅŸkan AÅŸgın “Makamın olduÄŸu kısmı Belediye BaÅŸkanlığı olarak kullanmaya devam edeceÄŸiz. Åžehir dışından gelen misafirlerimizin ve devlet büyüklerimizin ağırlanmasını, halkla buluÅŸmalarımızı yine tarihi binamızda yapacağız. Alt katını ise 24 saat açık bir kütüphane ve kitap kafe olarak hizmete sunacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ