70 YILDIR DÜKKANININ ÖNÜNÜ SÜPÜRÜYOR

Okuduğunuz haber
TAPU’DA YEMEKHANE VE HAVALANDIRMA SORUNU!

KAYA, ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMIYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    TAPU’DA YEMEKHANE VE HAVALANDIRMA SORUNU!

TAPU’DA YEMEKHANE VE HAVALANDIRMA SORUNU!

Gelecek Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, yeni yapılan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binasındaki eksiklikleri eleştirdi.

SİYASET      21 Eylül 2022 - 10:58     0

TAPU’DA YEMEKHANE VE  HAVALANDIRMA SORUNU!

Gelecek Partisi Çorum Merkez İlçe Başkanı Muhammed Taha Derin, yeni yapılan Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binasındaki eksiklikleri eleştirdi.

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü binasında yemekhane olmaması nedeniyle müdürlük personellerinin öğle yemeklerini İl Özel İdaresi yemekhanesinde yemek zorunda kaldığını ifade eden Derin, “Tapu Müdürlüğü’nde neden yemekhane yok?” diye sordu.

Tapu ve Kadastro çalışanlarının zor durumda bırakıldığını vurgulayan Muhammed Taha Derin, “Dış görünümü olarak çok şaşalı binalar yapabilirsiniz ancak binaların içi boş” serzenişinde bulundu.

Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nde ayrıca klima sisteminin olmadığını ve personellerin bu durumdan da oldukça mağdur olduğunu aktaran Derin, içinde yaşadığımız 21. yüzyıl şartlarında devlet memurlarına yapılan bu zulmün biran önce son bulmasını istediklerini dile getirdi.

Çorum Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’nün Yozgat’a bağlı olduğunu aktaran Muhammed Derin, Yozgat Tapu ve Kadastro Bölge Müdürlüğü yetkililerinden sorunlara biran önce çare bulunmasını talep etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ