KAYRICI: HIDRELLEZ, BOLLUK, BEREKET VE KARDEŞLİKTİR

Okuduğunuz haber
TARAFTARDAN KAYRICI’YA TEŞEKKÜR!

BAHÇELİ, ÇORUM’DAN MUHALEFETE YÜKLENDİ

Anasayfa   /    SPOR    /    TARAFTARDAN KAYRICI’YA TEŞEKKÜR!

TARAFTARDAN KAYRICI’YA TEŞEKKÜR!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum Futbol Kulübü taraftarları ile bir araya geldi.

SPOR      06 Mayis 2023 - 11:24     0

TARAFTARDAN KAYRICI’YA TEŞEKKÜR!

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, Çorum Futbol Kulübü taraftarları ile bir araya geldi.

Çorum Futbol Kulübü’ne verdiği desteklerle taraftarların gönlünde taht kuran MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı, dün akşam taraftarlardan gelen daveti de geri çevirmedi.

Tribün lideri öncülüğünde taraftarların buluşma noktası olan Kırmızı Şimşekler Çayevi’nde taraftarlarla bir araya gelen Vahit Kayrıcı, Çorum Futbol Kulübü’nün başarısı üzerine sohbet etti.

Çorum Futbol Kulübü’nün başarısı ile gurur duyduğunu belirten Vahit Kayrıcı, ligde en yakın rakibinin 6 puan önünde olan takımın kalan maçları da kazanarak 1.Lige çıkacağına inandığını söyledi.

Çorum FK’nın bugünlere gelmesini sağlayan genç kulüp başkanı Oğuzhan Yalçın ve yönetim kurulunu kutlayan Vahit Kayrıcı, Çorum’u başarıyla temsil eden teknik heyet ve futbolcuları da tebrik etti.

Çorum’un yerinin Süper Lig olduğunu ifade eden Kayrıcı, Süper Lige çıkması içinde maddi ve manevi her türlü desteği vermeye hazır olduğunu kaydetti. Taraftarlara da takımlarına desteklerinden dolayı teşekkür eden Kayrıcı, tüm Çorumluları kulübe destek olmaya çağırdı.

Taraftar Grupları adına söz alan tribün liderleri de MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı’ya kulübe sağladığı desteklerden dolayı teşekkür ettiler.

Kayrıcı’nın verdiği desteğin başta diğer siyasiler olmak üzere tüm Çorumlulara örnek olmasını isteyen tribün liderleri, Vahit Kayrıcı’nın milletvekili seçilmesini yürekten istediklerini belirterek başarılar dilediler.

Taraftarlar adına tribün liderlerinden Hüseyin Nalcı, MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı’ya üzerinde adının yazılı olduğu 19 numaralı Çorum Futbol Kulübü forması hediye etti.

MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrcı, Çorum Futbol Kulübü’ne İnegöl maçında 50 bin TL, Düzce maçında da 100 bin TL galibiyet primi verdi. Kayrıcı, bu haftaki Menemen maçı için 500 bin TL, şampiyonluk için de 1 milyon TL prim vereceğini açıklayan Kayrıcı’nın toplam da verdiği ve vaat ettiği prim miktarı 1 milyon 650 bin TL oldu.

Kayrıcı, ayrıca Çorum FK taraftarlarına Erzincan deplasmanı için araç desteği de sağlamıştı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ