AŞGIN, SÖZÜNÜ TUTTU

Okuduğunuz haber
TARIM KREDİ, ÇORUM’DA ŞUBE SAYISINI ARTIRIYOR

CEYLAN, ELİF’İN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    TARIM KREDİ, ÇORUM’DA ŞUBE SAYISINI ARTIRIYOR

TARIM KREDİ, ÇORUM’DA ŞUBE SAYISINI ARTIRIYOR

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Tarım Kredi Kooperatifi marketini gezerek hem müşteriler, hem de çalışanlarla görüştü

EKONOMİ      19 Kasim 2022 - 17:26     0

TARIM KREDİ, ÇORUM’DA  ŞUBE SAYISINI ARTIRIYOR

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Tarım Kredi Market’in Çorum’da şube sayısını artıracağını söyledi.

Gülabibey Mahallesi’nde bir süre önce hizmete açılan Tarım Kredi Market’i gezen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, alışveriş yapan müşterilerle ve market çalışanları ile görüştü.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erkan Akar, Belediye Meclis Üyeleri Suat Aydoğan ve Bülent Özdoğan ile birlikte vatandaşların market hakkında düşüncelerini alan Milletvekili Ceylan, amaçlarının vatandaşların daha uygun fiyatlarla alışveriş yapmalarını sağlamak olduğunu dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gıda başta olmak üzere birçok ürün ile ilgili fiyatlarını kafalarına göre düzenleyen büyük marketlere karşı fiyat dengesini korumak amacıyla Tarım Kredi Market sayısının artırılması talimatını verdiğini hatırlatan Milletvekili Ceylan, Çorum’da da hemen her mahallede ve caddede Tarım Kredi Marketin şubesinin bulunduğunu ifade etti.

Amaçlarının tarım Kredi market Şube sayısını diğer zincir marketlerle aynı sayıya ulaştırarak fiyatta rekabet edebilir duruma gelmek olduğuna vurgu yapan Milletvekili Ceylan, market sayısının artmasıyla birlikte fiyatlarda da dengenin sağlanacağına dikkat çekti.

Ceylan’a market şubesi açılmasından dolayı teşekkürlerini ileten vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a duacı olduklarını belirttiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ