AYSEL COŞKUN VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
TAVUKLARI ÇALINAN ÇİFTİN DERDİNE "DEVA” OLDULAR!

YORGANCILARA KOSGEB DESTEKLERİ ANLATILDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    TAVUKLARI ÇALINAN ÇİFTİN DERDİNE "DEVA” OLDULAR!

TAVUKLARI ÇALINAN ÇİFTİN DERDİNE "DEVA” OLDULAR!

Fatma Özergin’e DEVA Partisi’nden tavuk hediye edildi.

SİYASET      21 Temmuz 2022 - 13:43     0

TAVUKLARI ÇALINAN ÇİFTİN  DERDİNE

Bir süre önce Dumlupınar semtindeki evinin bahçesinde beslediği tavukları çalınan ve evinin önüne astığı yazı ile tavuklarını çalan hırsızdan tavuklarını geri getirmesini isteyerek ulusal yayın kuruluşlarında gündem olan Fatma Özergin’e DEVA Partisi’nden tavuk hediye edildi.

Tavukları çalınan Özergin ailesine tavuklarını DEVA Partisi Kadın Politikaları Başkanı Zehra Benli teslim etti. Ailenin geçimlerine katkıda bulunabilmek amacıyla 15 adet ligorin cinsi yumurta tavuğu hediye ettiklerini söyleyen Benli "Çiftimizin medyada yayınlanan haberlerini görünce çok üzüldük ve elimizden geleni yapmaya karar verdik.

Mağdur ve mazlumların her zaman yanında olmanın insani bir görev olduğunun altını çizmek isteriz, DEVA Partisi olarak her zaman olduğu gibi bu gibi konularda da duyarlılığımızı sürdüreceğiz.

Çalınan tavukların manevi olarak yerini tutmasa da mağdur çiftimizin yüzünde bir gülümsemeye vesile olmak bizleri çok mutlu etti. Partimiz ülkenin düzelmesi için birlik ve beraberlik içinde çalışıyor” dedi.

Çalınan tavuklarını günlerdir pankartlarla arayan Fatma Özergin ise DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan’ı yıllardır severek takip ettiğini ve altılı masayı desteklediğini ifade ederek, duyarlılıklarından dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, DEVA Partisi Çorum İl Yönetimine teşekkürlerini iletti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ