GELECEK PARTİSİ ÇORUM’DA NABIZ TUTTU

Okuduğunuz haber
TRAFİĞE RAHATLATMAK İÇİN BİR HAMLE DAHA!

ÇOKİŞ, KALİFİYE ELEMANLAR YETİŞTİRİYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    TRAFİĞE RAHATLATMAK İÇİN BİR HAMLE DAHA!

TRAFİĞE RAHATLATMAK İÇİN BİR HAMLE DAHA!

GAZİ CADDESİ’NDEN RTE CADDESİ’NE KAVŞAK!

GÜNDEM      26 Temmuz 2022 - 15:33     0

TRAFİĞE RAHATLATMAK  İÇİN BİR HAMLE DAHA!

Çorum Belediyesi, şehir içi trafiğini rahatlatmaya yönelik önemli çalışmaları hayata geçirmeye devam ediyor.

Belediye, Gazi Caddesi’nden Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’ne araç geçişlerine imkân veren kavşak çalışmalarını başlatıyor.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, seçim dönemi verdikleri sözler arasında yer alan ulaşılabilir şehir projesi kapsamında şehrin ihtiyaç duyduğu kavşak ve yol çalışmaları yaptıklarını ifade ederek “2020 yılında açtığımız Recep Tayyip Erdoğan Caddesi, şehir içi trafiğini önemli oranda rahatlattı. Buharaevler ve Üçtutlar bölgelerinden yeni açtığımız bu caddeyle hemşehrilerimiz, şehir merkezine daha rahat bir şekilde gelebiliyor. Şehir merkezinden bu bölgelere dönüşte ise sorun oluşuyordu. Gazi Caddesi’nden Recep Tayyip Erdoğan Caddesi’ne dönüş için kavşak yapacağız.” dedi.

Bölgede uygulanacak kavşak projesinde akıllı kavşak sisteminin uygulanacağını dile getiren Başkan Aşgın, “Araç sirkülasyonu ile ilgili teknik çalışmaları tamamladık. Kavşak çalışmalarımıza kısa sürede başlayacağız. Hayırlı olsun.” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ