2023’ÜN SONUNDA TÜM İLÇE YOLLARI BİTECEK

Okuduğunuz haber
TRAKTÖRÜN ALTINDA KALAN ÇİFTÇİ HAYATINI KAYBETTİ

ÇİFTÇİ RAHAT OLSUN, KİMSENİN ÜRÜNÜNÜ TARLADA BIRAKMAYIZ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    TRAKTÖRÜN ALTINDA KALAN ÇİFTÇİ HAYATINI KAYBETTİ

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALAN ÇİFTÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Çorum’da tarlasında çalışırken düşerek traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti.

YAŞAM      09 Eylül 2022 - 13:29     0

TRAKTÖRÜN ALTINDA KALAN  ÇİFTÇİ HAYATINI KAYBETTİ

Çorum’da tarlasında çalışırken düşerek traktörün altında kalan çiftçi hayatını kaybetti.

Çorum Merkez Çukurören Köyü’nden Hulusi Ünver (68), 19 KU 285 plakalı traktörü ile Derecik mevkiinde bulunan tarlasında çalışırken, düşerek traktörün arka lastiğinin altında kaldı.

Tarlaya gelen yakınının durumu fark ederek ihbarda bulunması üzerine olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye kaza kırım ekibi sevk edildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde hayatını kaybettiği belirlenen Hulusi Ünver, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrası otopsi yapılmak üzere Çorum Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.

Emine Ünver'in eşi, Cuma Ünver, Sema Cindil, Sultan Ünver, Sevilay İbikli ve Serpil Boz'un babası olan Hulusi Ünver, bugün Cuma namazının ardından Çukurören Köyü’nde toprağa verilecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ