JANDARMA GECE-GÜNDÜZ DENETLİYOR

Okuduğunuz haber
TÜFEK VE TELEFON HIRSIZLARI TUTUKLANDI

MUSTAFA BAYRAK EMEKLİ OLDU

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    TÜFEK VE TELEFON HIRSIZLARI TUTUKLANDI

TÜFEK VE TELEFON HIRSIZLARI TUTUKLANDI

Çorum’da 3 ayrı işyerinden tüfek ve cep telefonu çalan şahıslar polisin yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde yakalandı.

ASAYİŞ      06 Mart 2023 - 17:24     0

TÜFEK VE TELEFON HIRSIZLARI TUTUKLANDI

Çorum’da 3 ayrı işyerinden tüfek ve cep telefonu çalan şahıslar polisin yaptığı başarılı çalışmalar neticesinde yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, 25 Şubat ile 2 Mart 2023 tarihleri arasında İl Merkezinde meydana gelen “İş Yerinden Ve Kurumdan Hırsızlık - Mala Zarar Verme” olayları ile ilgili Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği Ekiplerince titiz bir çalışma yapıldı.

Yapılan araştırmalar ve çalışmalar neticesinde; Kale Mahallesi Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan bir av bayiinde meydana gelen “İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık” olayında şüphelilerin 2 (iki) adet havalı tüfeğin çalınması olayını gerçekleştirdikleri tespit edildi.

Olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 2’si Suça Sürüklenen Çocuk olmak üzere toplam 3 (üç) şüpheli şahıs çaldıkları tüfekler ile birlikte yakalandı. Çalınan tüfekler sahibine teslim edildi.

Ayrıca, Gülabibey Mahallesi Nurettin Bey Caddesi ve Yavruturna Mahallesi Bahabey Caddesi üzerinde bulunan bir işyerinde meydana gelen “İş Yerinden ve Kurumdan Hırsızlık-Mala Zarar Verme” olayında şüphelilerin cep telefonu çaldıkları görüldü. Olayı gerçekleştirdikleri tespit edilen 2 (iki) şüpheli şahıs çaldıkları cep telefonları ile birlikte yakalandı. Çalınan cep telefonları sahiplerine teslim edilirken, şüpheli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ