OLAYLI MAÇLA İLGİLİ KARAR ÇIKTI

Okuduğunuz haber
TÜRK VATANI ÜZERİNE HES AP YAPANLAR HÜSRANA UĞRAYACAK

OĞUZLAR BELEDİYESİ'NDEN KAR MÜCADELESİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    TÜRK VATANI ÜZERİNE HES AP YAPANLAR HÜSRANA UĞRAYACAK

TÜRK VATANI ÜZERİNE HES AP YAPANLAR HÜSRANA UĞRAYACAK

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için bu defa Aydın’a gitti.

SİYASET      06 Subat 2023 - 12:46     0

TÜRK VATANI ÜZERİNE HES AP YAPANLAR HÜSRANA UĞRAYACAK

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı karşılamak için bu defa Aydın’a gitti.

AK Parti teşkilatları ile toplantılar yapan Milletvekili Ceylan, aynı zamanda esnaf ziyaretleri yaparak, seçimlerin ne kadar önemli olduğunu vatandaşlarla ve esnaflarla sohbet ederek, anlatmaya çalışıyor.

Her gittiği yerde ittifak ortağı MHP teşkilatlarını ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Milletvekili Ceylan, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Aydın İl Başkanlığını ziyaret etti.

Milletvekili Ceylan, MHP İl Başkanı Haluk Alıcık ve mukaddes dava şuuru bilinciyle hareket eden MHP İl Teşkilatını, AK Parti Aydın İl Başkanı Gökhan Ökten ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte ziyaret ettiklerini söyledi.

Sıcak ortamda gerçekleşen ve samimi sohbetlerle devam eden ziyarette konuşan Milletvekili Ceylan, “Bizler, hepimiz ezelden gelen ve inşallah ebede giden bir mübarek davanın hizmetkarlarıyız. Cumhur ittifakı var oldukça Türk vatanı üstünde hesap yapanlar hüsrana uğrayacak ve Türk milletine tuzak kuranlar tarihi bir hezimete daha uğrayacaktır” diye konuştu.

Cumhur İttifakının bu milletin aydınlık yarınlar demek olduğunu vurgu yapan Milletvekili Ceylan, “Cumhur İttifakı demek Bağımsız ve Büyük Türkiye sevdası demektir. Ne yaparsanız yapın başaramayacaksınız. Türkiye doğru yoldadır ve geleceğin lider ülkesi yolunda emin adımlarla yürüyecektir. Çünkü Cumhur İttifakı bu ülkenin teminatıdır” şeklinde konuştu. 

“Bizim vizyonumuz milletimizin vizyonudur” diyen Milletvekili Ceylan konuşmasında şunları söyledi;  “Bizim vizyonumuz Türk tarihinin yol haritasıdır. Bizim aklımız yerlidir, millidir.

Türk milletini hizaya çekmeyi amaçlayanlar iyi bilmelidir ki; Ya istiklal ya ölümü kendilerine parola yapanlar yedi düvel karşısında asla diz çökmeyecektir.

Tayyip Erdoğan karşıtlığı üzerinden bir intikam cephesi kuranlar, sahipleri ne istiyorsa, dağdakiler ne istiyorsa, Pensilvanya’dakiler ne istiyorsa onu söyleyip onu isteyenler;

Dün; Abdulhamit gitsin de yerine kim gelirse gelsin diyenler, bu gün de; Erdoğan gitsin de yerine kim gelirse gelsin sorumsuzluğu içinde hareket edenlerdir.

Milletimiz 6'lı masanın ABD'nin Truva atı olduğunun farkındadır. Türk milleti 2023 seçimlerinde ülkeyi ABD'ye ve onun yerli işbirlikçilerine teslim etmeyecektir.

Emperyalizmin, batının, ABD’nin uşağı olan, Türk milliyetçiliğini aşağı görenler, bölünmüş parçalanmış Özerk yapı adı altında bütünlüğü bitirilmiş bir Türkiye isteyenler,

Allah'ın izniyle milletimiz, yıkanları değil yapanları seçecek. Kaosu ve karanlığı değil Türkiye Yüzyılı ile istikbali vaat edenleri seçecek” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ