KUTSAL TOPRAKLARDA HAYATINI KAYBETTİ

Okuduğunuz haber
UĞURLUDAĞ BELEDİYESİ’NE 2 YENİ ARAÇ!

BİST'TE GONG AHLATCI İÇİN ÇALDI

Anasayfa   /    İLÇELER    /    UĞURLUDAĞ BELEDİYESİ’NE 2 YENİ ARAÇ!

UĞURLUDAĞ BELEDİYESİ’NE 2 YENİ ARAÇ!

Çorum’un Uğurludağ İlçe Belediyesi araç filosunu 1 adet Ford marka hafriyat kamyonu ve 1 adet Caterpıllar marka ekskavatörü katarak güçlendirdi.

İLÇELER      22 Aralik 2022 - 13:44     0

UĞURLUDAĞ BELEDİYESİ’NE 2 YENİ ARAÇ!

Çorum’un Uğurludağ İlçe Belediyesi araç filosunu 1 adet Ford marka hafriyat kamyonu ve 1 adet Caterpıllar marka ekskavatörü katarak güçlendirdi.

Hizmet kalitesini daha da artırmak için hız kesmeden çalışan Uğurludağ Belediyesi, bir yandan da araç ve makine parkurunu yenileyerek güçlendiriyor.

 Uğurludağ Belediyesi, yeni yollar açmak, parklar yapmak, daha çok hizmet üretmek için araç ve makine parkuruna 1 Adet Hafriyat Kamyonu ve 1 Adet ekskavatör kattı.

Yeni Belediyenin gücüne güç kattıklarını belirten Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemize en iyi hizmeti yapabilmek için tüm ekibimizle canla başla çalışıyoruz. İlçemize hizmet noktasında belediye araç filomuzun geniş olması ve her ihtiyacı karşılıyor olması bizler için çok önemliydi ve bunun için de sürekli yeni takviyeler yaparak, filomuzu genişletiyoruz” dedi.

Belediyeciliğin gönül işi, aşk işi olduğunu ifade eden Başkan Torun,“ Bizler de gönül belediyeciliği ilkesiyle çıktığımız bu yolda Uğurludağlı hemşehrimize hizmet verebilmek için gece gündüz demeden, bahanelere sığınmadan, yılmadan ve yorulmadan işimizi aşkla yapıyoruz. Uğurludağımıza ve Çorumumuza hizmette, durmak yok yola devam diyoruz. Tabi bu hizmetlerimizi en iyi ve en hızlı şekilde yerine getirebilmek için araç filomuzu da sürekli güçlendirmemiz, en son teknoloji ekipmanlara sahip olmamız gerekiyordu. Bunun içinde araç filomuza güçlendirmek için yoğun çaba harcıyoruz” diye konuştu.

Halka hizmet aşkı ile yola çıktıklarını ifade eden Başkan Torun, ilçesine hizmet noktasında desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve her zaman yanlarında olan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’a teşekkürü bir borç bildiğini ifade etti.

Yeni araçların Uğurludağ halkına hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Torun, “Türkiye Belediyeler Birliği‘nden hibe olarak 2022 model araçlarımızın ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta AK Parti MKYK Üyemiz ve Çorum Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı olmak üzere herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ