"BİR VE BİRLİKTE TÜRKİYE" PROGRAMINDA ÇORUM RÜZGARI!

Okuduğunuz haber
UĞURLUDAĞ’DA 4. ETAP TOKİ KONUTLARINDA SONA GELİNDİ

İLİM YAYMA’YA ÇOK KATLI KAVŞAK!

Anasayfa   /    İLÇELER    /    UĞURLUDAĞ’DA 4. ETAP TOKİ KONUTLARINDA SONA GELİNDİ

UĞURLUDAĞ’DA 4. ETAP TOKİ KONUTLARINDA SONA GELİNDİ

BAŞKAN TORUN, ÇALIŞMALARI YAKINDAN TAKİP EDİYOR

İLÇELER      18 Kasim 2024 - 12:36     0

UĞURLUDAĞ’DA 4. ETAP TOKİ  KONUTLARINDA SONA GELİNDİ

Çorum’un Uğurludağ İlçesi’nde TOKİ tarafından inşa edilen 4. Etap konutların yapımında sona gelindi.

Son yıllarda Belediye Başkanı Remzi Torun’un özellikle merkezi hükümet üyeleri ve Ankara bürokrasisiyle kurduğu diyaloglar sayesinde sürekli gelişen bir ilçe haline gelen Uğurludağ’da TOKİ’nin yaptığı konutlarda bu gelişmenin başlıca etkenlerinden biri oldu.

Daha önce ilçe merkeziyle birlikte 3 etap konutların yapıldığı Uğurludağ’a 4. Etapta da 151 konut daha yapılıyor. 2023 yılının Ocak ayında kurası çekilen konutların halk sahipleri belirlendi.

Belediye Başkanı Remzi Torun, her aşamasını çok yakından takip ettiği 4. Etap TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu. Konutların son aşaması hakkında da yüklenici firma yöneticilerdin bilgi alan Remzi Torun, “151 adet konuttan oluşan 4.etap TOKİ projemizde sona doğru gelmekteyiz. 4.Etap TOKİ İlçemize ve hak sahiplerine hayırlı olsun” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ