KAÇAK SİGARAYA GEÇİT YOK!

Okuduğunuz haber
UMRAN EKSPERTİZ CUMARTESİ AÇILIYOR

KAÇAK KAZI YAPAN 46 KİŞİ YAKALANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    UMRAN EKSPERTİZ CUMARTESİ AÇILIYOR

UMRAN EKSPERTİZ CUMARTESİ AÇILIYOR

Türkiye genelinde 86 şubesi bulunan Umran Bağımsız Araç Ekspertiz, 87. Şubesi’ni Çorum’da açıyor.

GÜNDEM      18 Kasim 2022 - 11:59     0

UMRAN EKSPERTİZ  CUMARTESİ AÇILIYOR

Türkiye genelinde 86 şubesi bulunan Umran Bağımsız Araç Ekspertiz, 87. Şubesi’ni Çorum’da açıyor.

Türkiye’nin önde gelen ekspertiz firmalarından biri olan Umran Bağımsız Araç Ekspertiz Merkezi Çorum Şubesinin açılışı 19 Kasım 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Otomotiv sektöründe Çorum’un tanınan ve sevilen simalarından biri olan Emin Kantar, Umran Bağımsız Araç Ekspertiz Çorum Şubesi ile bu alanda yeni bir mekanı daha Çorum’a kazandırıyor.

Emin Kantar, Umran Bağımsız Araç Ekspertiz Çorum Şubesi’nin Çorum’da faaliyet gösteren TSE belgeli tek ekspertiz merkezi olduğunu getirdi.

Ankara Yolu DSİ İl Müdürlüğü karşısında bulunan Umran Bağımsız Araç Ekspertiz Çorum Şubesi’nde her marka ve model aracın aynı çatı altında bakılabildiğini, bunun için gerekli teknolojinin kullanıldığını anlatan Emin Kantar, işyerlerinde uzmanlaşmış kadrolarla hizmet sunulduğunu söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ