CEYLAN, ELİF’İN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Okuduğunuz haber
UMRAN EKSPERTİZ’E GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

KARABAĞ ŞEHİTLERİNİN ANISI ÇORUM’DA YAŞAYACAK

Anasayfa   /    Gündem    /    UMRAN EKSPERTİZ’E GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

UMRAN EKSPERTİZ’E GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

Umran Bağımsız Araç Ekspertiz’in 87. Şubesi Çorum’da düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

GÜNDEM      19 Kasim 2022 - 17:27     0

UMRAN EKSPERTİZ’E GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

Umran Bağımsız Araç Ekspertiz’in 87. Şubesi Çorum’da düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Çorum’da uzun yıllardan beri otomotiv sektöründe faaliyet gösteren Emin ve Abdullah Kantar kardeşlerin sahibi olduğu Umran Bağımsız Araç Ekspertiz Merkezi Çorum Şubesi’ni Çorum Şubesinin açılışına AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İyi Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, Merkez İlçe Başkanı Erkan Yıldız, İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, TSO Meclis Başkanı Erol Karadaş, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Taksiciler ve Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, Oto Galericiler derneği Başkanı Fahri Yandık ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Açılış töreninde konuşan Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “Umran” isminin öneminden bahsederken, işyerine Halil İbrahim bereketi vermesi temennisinde bulundu.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, Emin ve Abdullah Kantar kardeşleri Türkiye genelinde bilinen marka bir ekspertiz merkezini Çorum’a kazandırdıkları için kutladı. Umran isminin ekspertiz alanında çok güvenilir bir firma olduğuna dikkat çeken Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, işyeri sahiplerine hayırlı işler, bereketli kazançlar diledi.

Okunan duanın ardından da Umran Bağımsız Araç Ekspertiz Çorum Şubesi’nin açılış kurdelesi kesildi.

Milletvekili Ceylan ve Belediye Başkanı Aşgın, işyerini gezerek işletme sahibi Emin Kantar’dan bilgi aldılar.

Umran Bağımsız Araç Ekspertiz Çorum Şubesi sahipleri Emin ve Abdullah Kantar, açılış törenine bizzat katılan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın başta olmak üzere tüm davetlilere teşekkür ettiler.

Kantar kardeşler, Çorum’da faaliyet gösteren TSE belgeli tek ekspertiz merkezi olduklarını hatırlatarak, işyerinde uzmanlaşmış kadrolarla Çorumlulara hizmet verecek olmanın haklı gururunu yaşadıklarını söylediler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ