ÇORUM FK’NIN YENİ HOCASI NOBRE OLDU

Okuduğunuz haber
VALİ ÇİFTÇİ’DEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE YEMEK

MİLLETİMİZ 15 TEMMUZ'DA ETLE TIRNAK OLUP DARBECİLERE HADLERİNİ BİLDİRDİ

Anasayfa   /    Gündem    /    VALİ ÇİFTÇİ’DEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE YEMEK

VALİ ÇİFTÇİ’DEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE YEMEK

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Günü etkinleri çerçevesinde şehit aileleri ve gazilere yemek verdi.

GÜNDEM      15 Temmuz 2022 - 11:15     0

VALİ ÇİFTÇİ’DEN ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERE YEMEK

Çorum Valisi Mustafa Çiftçi, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Günü etkinleri çerçevesinde şehit aileleri ve gazilere yemek verdi.

Programda konuşma yapan Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Anadolu topraklarının tarih boyunca hep birtakım hesapların hedefi olduğunu söyledi. Yakın tarihe bakıldığında Sevr ve Mondros anlaşmalarının var olduğunu, bu milleti parçalamak, bölmek ve yok etmek isteyenlerin son 15-20 yılda Irak, Suriye, Libya diye bir ülke bırakmadıklarını belirten Başkanı Aşgın, “Şu anda dini bizimle aynı olmayabilir, Ukrayna diye bir ülke, bırakmamanın mücadelesini veriyor. Bu coğrafyada bedel ödeyenlerin bayrağı dalgalanmaya devam eder. Ama bedel ödemeyenler, şehadeti arzu etmeyenler, gaziliğe sevdalı olmayanlar bu coğrafyada bayrağını dalgalandıramaz” dedi.

Türk milletinin; şehadeti arzulayan, gaziliği rütbelerin en büyüğü sayan, bayrak dalgalansın, ezanlar dinmesin, dini, değerleri ayak altında olmasın diye can vermeyi, can almayı kendisine görev addetmiş yüce bir millet olduğunu vurgulayan Aşgın, “Bu milletin mensubu olmanın onurunu ve şerefini yaşıyoruz. Bu şerefi bize yaşatanlar şehitlerimiz ve gazilerimiz. Şehadet ve gazilik Allah’ın lütfudur. Herkese nasip olmaz. Şehitlerimiz Peygamber Efendimize komşu oldu. Gazilerimiz de o günü bekliyorlar. Türk milleti olarak kalubelada Rabbimize verdiğimiz sözün arkasında olmaya, şehadeti sonuna kadar arzulamaya ve şehadeti rütbelerin en büyüğü görmeye devam edeceğiz. Bayrağı yerde olan ülkeler gibi asla olmayacağız. Dalgalandığında düşmana korku, dosta güven salan yüce bayrağımız Allah’ın izniyle coğrafyamızda dalgalanmaya devam edecek. Son Müslüman Türk ölene kadar bu mücadelemiz devam edecek” şeklinde konuştu.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da FETÖ terör örgütüyle beyinleri yıkananların üniformaların içerisinde hainlik yapmak için 15 Temmuz gecesine kadar gizlendiklerini kaydederek, “Vatandaşın verdiği vergiyle vatan savunması için, bayrakların inmemesi için alınan silahlarla, tanklarla, uçaklarla bu milletin üzerine bomba yağdırdılar. Hainler, alçaklar, şerefsizler. O gece 13’ü Çorumlu olmak üzere 251 kardeşimiz şehit oldu. 15 Temmuz’dan büyük dersler çıkarmamız lazım. Bundan sonra hepimizin uyanık olması lazım. Böyle bir musibetin yaşanmaması için teyakkuzda olmamız lazım. Dünyadaki hiçbir uzman, o gece Türk milletinin yaptığını yorumlayamıyor. O gece Allah bu milletin kalbine o kadar cesaret yükledi ki, normal zamanda hiçbirimizin yapamayacağı direniş gösterildi” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ