ÜZÜLMÜYORUM BENİM KIZIM ŞEHİT OLDU

Okuduğunuz haber
YARALI DEPREMZEDELER ÇORUM’DA TEDAVİ OLUYOR

AYNI AİLEDEN 4 CANI KAYBETTİK

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    YARALI DEPREMZEDELER ÇORUM’DA TEDAVİ OLUYOR

YARALI DEPREMZEDELER ÇORUM’DA TEDAVİ OLUYOR

Kahramanmaraş merkezli, 10 ilin etkilendiği 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde yaralananlardan bazıları, Çorum’da tedavi altına alındı.

SAĞLIK      10 Subat 2023 - 12:55     0

YARALI DEPREMZEDELER  ÇORUM’DA TEDAVİ OLUYOR

Kahramanmaraş merkezli, 10 ilin etkilendiği 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremlerde yaralananlardan bazıları, Çorum’da tedavi altına alındı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, gittiği deprem bölgesinden Çorum’a gelerek ayağının tozuyla Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği illerden Çorum Hitit Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilerek tedavi altına alınan 3 depremzedeyi ziyaret ederek “geçmiş olsun” dileklerini iletti.

Yaralı Barış Levent, Ahmet Korkmaz ve Alev Korkmaz isimli depremzedeler Başkan Ahlatcı ve beraberindeki İl Başkan Yardımcısı Ercan Daşdan’a yaşadıkları korku dolu anları anlattılar.

Hastaların durumu hakkında hastane yetkililerden ve depremzede yakınlarında bilgi alan Başkan Ahlatcı, depremzede gençlere geçmiş olsun dileklerini ileterek, her zaman yanlarında olduklarını söyledi.

Depremzede gençlerin durumunun iyi olduğunu öğrenen Başkan Ahlatcı, durumlarının iyi olmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.

Afetten etkilenen tüm vatandaşlardan iyi haberler almayı umut ettiklerini kaydeden Başkan Ahlatcı, yaralanan vatandaşların sağlığına kavuşması için dua etti.

Başkan Ahlatcı, yaralı ve yakınlarına ihtiyaçları olduğunda her zaman kendisine ulaşmalarını isteyerek hastaneden ayrıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ