ARTIK BUNDAN SONRASI YOLUMUZ DAHA AYDINLIK

Okuduğunuz haber
YENİ KIZILELMA’MIZ, SÜPER LİG!

TOGG CE ÇOGG YAN YANA!

Anasayfa   /    SPOR    /    YENİ KIZILELMA’MIZ, SÜPER LİG!

YENİ KIZILELMA’MIZ, SÜPER LİG!

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum FK’nın şampiyonluğu nedeniyle açıklama yaptı.

SPOR      17 Mayis 2023 - 13:40     0

YENİ KIZILELMA’MIZ, SÜPER LİG!

Aşgın, “Çorum FK’ya Halil İbrahim bereketi geldi. Yeni Kızılelma’mız Süper Lig. Emek veren herkese şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

Belediye Başkan Dr. Halil İbrahim Aşgın, TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluğunu ilan eden Çorum FK’nın Spor Toto 1. Lig’e yükselmesinin, Çorum’da sevinçle karşılandığını belirterek “Yıllardır özlemini duyduğumuz şampiyonluğumuzu nihayet elde ettik. Şampiyon takımımızı tebrik ediyorum. Çorum FK, dönemimizde önce 3. Lig’den 2. Lig’e, şimdi de 1. Lig’e çıkarak önemli bir başarıya imza attı. Çorum FK’ya Halil İbrahim bereketi geldi. İnşallah seneye de Süper Lig’e çıkacağız. Çorum’u her alanda olduğu gibi futbolda da hak ettiği yere ulaştıracağız.” dedi.

Çorum FK’nın şampiyonluğunda en büyük payın hiç şüphesiz taraftara ait olduğunun altını çizen Başkan Aşgın, “Her sezon olduğu gibi bu sezon boyu da takımının yanında duran, her şart ve koşulda takımını destekleyen fedakâr taraftarımız övgülerin en büyüğünü hak ediyor. Belediyemiz, bu zamana kadar Çorum FK’ya her zaman destek verdi. Hangi lig’de olursa olsun hiçbir zaman Çorum’un ortak değeri olan Çorum FK’yı yalnız bırakmadık. Bundan sonra da yasalar çerçevesinden destek vermeye devam edeceğiz. Buradan bir kez daha taraftarlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Kulübümüzün Başkanı Oğuzhan Yalçın'ı, yönetim kurulunu, teknik heyeti, futbolcuları ve Çorum FK camiasını tebrik ediyorum. Gelecek sezon mücadele edeceğimiz Spor Toto 1. Lig'de de üstün başarılar diliyorum.” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ