OĞUZHAN KOMUTANA HÜZÜNLÜ VEDA!

Okuduğunuz haber
ZABITADAN FIRINLARA SIKI DENETİM!

3.‘LÜK YARIŞINDA YARA ALDIK

Anasayfa   /    Gündem    /    ZABITADAN FIRINLARA SIKI DENETİM!

ZABITADAN FIRINLARA SIKI DENETİM!

Çorum Belediyesi zabıta ekipleri, fırınlara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

GÜNDEM      29 Nisan 2024 - 10:56     0

ZABITADAN FIRINLARA SIKI DENETİM!

Çorum Belediyesi zabıta ekipleri, fırınlara yönelik denetimlerini aralıksız sürdürüyor.

Vatandaşların güvenli gıdaya ulaşabilmesi için denetimler yapan ekipler gramaj kontrolü yaptı.

Çorum Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri fiyat tarifesi, gramaj ve hijyen kuralları konusunda işletmeleri denetledi. Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ekmek ve unlu mamulleri satışı yapan işyerlerinde Cumartesi günü akşam saatlerinde denetim gerçekleştirerek ekmeklerin gramaj kontrollerini yaptı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada Cumartesi günü fırınların genelinde 1,5 ekmek büyüklüğünde 300 gr ağırlığında ekmek üretildiği belirtilerek “10 farklı işyerinde yaklaşık 10’ar numune ekmek üzerinde yapılan denetimde eksik gramaj ekmek tespit edilememiş, denetimler gece saatlerine kadar devam etmiştir.” denildi.

Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekiplerinin denetimlerine devam edeceği vurgulanan açıklamada, eksik gramaj tespit edilen işyerlerine gerekli yasal işlem ve süreli kapatma uygulanacağı hatırlatıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ