VALİ ÇİFTÇİ’DEN HGYD’YE ZİYARET!

Okuduğunuz haber
ZANAATKARLARDA ÇALIŞMALAR TAM GAZ

ÇORUM BELEDİYESİ, ÖZEL HALK OTOBÜSLERİNİN TAMAMINI ALDI

Anasayfa   /    Gündem    /    ZANAATKARLARDA ÇALIŞMALAR TAM GAZ

ZANAATKARLARDA ÇALIŞMALAR TAM GAZ

S.S. Çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifiinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.

GÜNDEM      17 Agustos 2022 - 11:01     0

ZANAATKARLARDA ÇALIŞMALAR TAM GAZ

S.S. Çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifiinde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Çorum’a modern bir sanayi sitesi kazandırmak için büyük çaba gösteren Kooparatif Başkanı Mustafa Fındıkcı ve yüklenici firma yöneticisi İrfan Yaşar’ın ziyaretcileri vardı.
Çorum Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin, Çorum Sebzeciler ve Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Erdoğan Yılmaz, Çilingirciler ve Sobacılar Odası Başkanı Hasan İlhan, Köy Muhtarları Derneği Başkanı Hacı Koca, Pancar Ekicileri Kooperatifleri Birliği'nin Başkanı Ahmet Pehlivan, Kızılpınar Köyü Dernek Başkanı Menduh Günen, Çorum Ziraat Odası Başkan adayı Adem Özdemir, Ülkempınarı Muhtarı Mecit Yaşar’dan oluşan bir grup Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı ve yüklenici firma yöneticisi İrfan Yaşar’ı ziyaret ettiler.
Ziyaretçileri ile kooperatif yemekhanesinde birlikte yemek yiyen Mustafa Fındıkcı ve İrfan Yaşar, kooperatifin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.
Çorum’a böylesini güzel bir sanayi sitesini kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını kaydeden Kooperatif Başkanı Mustafa Fındıkcı; “Türkiye’nin en modern sanayi sitelerinden birisini inşa ediyoruz. Bütün şehir olarak el ele verdiğimizde nasıl güzel işler yapılabileceğinin en güzel örneklerinden birini gerçekleştiriyoruz. Bu kooperatif tüm Çorum’un. Tüm üyelerimize ve şehrimize Kooperatifimizin bu noktalara gelmesinde vermiş oldukları desteklerden dolayı teşekkür ediyorum. Ziyaretiniz bizi mutlu etti” dedi.
Kooperatifin inşaat yapımını gerçekleştiren Par Plastik İnşaat Ltd.Şti sahibi İrfan Yaşar, ise kooperatif üyelerine olan sorumluluklarını aksatmadan yerine getirmenin gayreti içerisinde olduklarını ve inşaat alanında çalışmaların aralıksız olarak sürdürüldüğünü söyledi.
Türkiye genelinde bir çok ile örnek teşkil eden ve Yaydiğin köyü civarında yapımı devam eden S.S. Çorum Zanaatkarlar Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi, tamamlandığında Çorumlu sanayicilerin uzun yıllar yer sorunu yaşamasının önüne geçilmiş olacak. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ