BELEDİYE, BAKİYE YÜKLEME İÇİN KİOS SİSTEMİ KURDU

Okuduğunuz haber
ZARGO VE AHMET İLHAN’DAN KÖTÜ HABER!

SANAYİDE ARTIK ÇIRAK VE KALFA YETİŞMİYOR

Anasayfa   /    SPOR    /    ZARGO VE AHMET İLHAN’DAN KÖTÜ HABER!

ZARGO VE AHMET İLHAN’DAN KÖTÜ HABER!

Trendyol 1.Ligde süper lige yükselme mücadelesi veren temsilcimiz Çorum FK da sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı can sıkıyor.

SPOR      04 Mayis 2024 - 15:23     0

ZARGO VE AHMET İLHAN’DAN KÖTÜ HABER!

Trendyol 1.Ligde süper lige yükselme mücadelesi veren Çorum FK'da sakat ve cezalı oyuncuların fazlalığı can sıkıyor.

Son olarak bugün kulüp tarafından yapılan sağlık bilgilendirmesinde iki oyuncunun sakatlandığı açıklandı. Erzurumspor maçından sonra ağrı şikayetleri üzerine MR görüntülemesi gerçekleştirilen Zargo Toure’ nin gastrosoleus kas grubunda 1B derece yırtık ve kanama; Ahmet İlhan Özek’in ise gastrocnemius kas grubunda 1A derece yırtık tespit edildi. Zargonun haftasonu oynanacak Şanlıurfaspor maçında oynaması beklenmezken, Ahmet İlhanın durumu maç günü netlik kazanacak. Çorum FK da cezalı olan Ferhat ve Thomas’ın yanı sıra sakatlığı devam eden Geraldo’nun da pazar günü oynanacak önemli maçta oynaması mümkün gözükmüyor.

Bir 2 kişi, amerikan futbolu oynayan insanlar, futbol oynayan insanlar ve yazı görseli olabilir

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ