ÇORUM BÜYÜKŞEHİR Mİ, BÜTÜNŞEHİR Mİ OLACAK?

Okuduğunuz haber
AHL’DE ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK!

OĞUZLAR BELEDİYESİ AFET BÖLGESİNDE

Anasayfa   /    KÜLTÜR-SANAT    /    AHL’DE ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK!

AHL’DE ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK!

AHL PARK, sosyal sorumluluk alanında yaptığı projelerle de dikkat çekiyor.

KÜLTÜR-SANAT      18 Agustos 2021 - 11:18     0

AHL’DE ÖZEL ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK!

AHL PARK, sosyal sorumluluk alanında yaptığı projelerle de dikkat çekiyor.

16 – 17 Ağustos tarihlerinde eğlencenin keyfini çıkaran Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencileri, 18 – 19 Ağustos tarihleri arasında AHL PARK’ta eğlenceye doyacak.

Hayatın içinden, dinamik ve misafirperver ruhuyla faaliyetlerini sürdüren ve her gün binlerce misafire ev sahipliği yapan AHL PARK AVM, 18 – 19 Ağustos tarihleri arasında en özel misafirlerini ağırlayacak.

16 – 17 Ağustos tarihleri arasında AHL PARK’ta doyasıya eğlencenin tadını çıkaran çocuklar, 18 – 19 Ağustos tarihlerinde de sinemadan eğlenceye farklı aktivitelerle eğlenecek.

Çorum Belediyesi Özel Rehabilitasyon Merkezi’nden 200 özel çocuk, AVM içerisinde ilk olarak sinemada film izleyecek, daha sonra FunLab’te lunapark keyfini yaşayacak. Özel çocuklar güne Happy Moon’s’ta yemek yiyerek devam edecek.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ