ÇORUM’UN GÜZELLİKLERİ ANKARA’YA TAŞINDI

Okuduğunuz haber
BEDESTEN PROJESİ, 30 MİLYONA MALOLACAK

BİZDE SEÇİM HESABI YOK, HİZMET HESABI VAR

Anasayfa   /    Gündem    /    BEDESTEN PROJESİ, 30 MİLYONA MALOLACAK

BEDESTEN PROJESİ, 30 MİLYONA MALOLACAK

Çorum Belediyesi tarafından proje çalışmaları tamamlanan ve 30 milyon TL'ye mal olacak bedesten ve kapalı otopark projelerinin temeli atıldı.

GÜNDEM      11 Ekim 2021 - 10:02     0

BEDESTEN PROJESİ, 30 MİLYONA MALOLACAK

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın seçim vaatleri arasında yer alan bedesten ve yeraltı otoparkı projesinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Caddesi üzerinde inşa edilecek olan ve 30 milyon TL'ye mal olacak bedesten projesi şehre yeni bir kimlik kazandıracak.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, “Bedesten projemiz tamamlandığında ilk iki katında 211 araçlık otoparkımız olacak. Bedestenimizde 25 işyerimiz bulunacak. Esnafımız sabah besmele ile açıp Ahilik kültürü ile burada onu temsil edecek. O kültürü, o mayayı tekrar hayata geçirecek. 6 aydır çalışmalar devam ediyor. Bugün sembolik olarak temel atıyoruz. 2022 yılı Ağustos ayında da inşallah kurdeleyi keseceğiz" diye konuştu.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın'ın ev sahipliğinde gerçekleşen temel atma törenine Vali Mustafa Çiftçi, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya ve Erol Kavuncu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ali Osman Öztürk, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Bektaş, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, eski Çorum Milletvekili Adnan Türkoğlu, Oğuzlar Belediye Başkanı Muzaffer Yıldırım, Düvenci Belediye Başkanı Necmettin Yalçın, oda başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ