AŞGIN’DAN PEHLİVANLARA KİSPET!

Okuduğunuz haber
ÇORUM’A DAİR HER ŞEYİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

ÇORUM POLİSİ SUÇLULARA GÖZ AÇTIRMIYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    ÇORUM’A DAİR HER ŞEYİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

ÇORUM’A DAİR HER ŞEYİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

KAYRICI: SURDA BİR GEDİK AÇMAK İSTİYORLAR, AMA BAŞARAMAYACAKLAR

SİYASET      27 Mart 2024 - 15:37     0

ÇORUM’A DAİR HER ŞEYİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Düvenci Beldesi’nde vatandaşların coşkusuna ortak oldu.

MHP Düvenci Beldesi Seçim İletişim Merkezini MHP İl Başkanı Mehmet İhsan Çıplak, MHP İl Genel Meclis Üyesi Adayı Sinan Eryücel, Belediye Meclis Üyesi Adayı Ahmet Kurtbaş, İl ve Merkez İlçe Yöneticileri ile ziyaret eden MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Düvenci Beldesi sakinlerinden MHP Belediye Başkan Adayı İsmail Türk’e destek istedi.

Belde girişinde konvoyla karşılanan Kayrıcı, buradan Seçim İletişim Merkezine geçerek coşkulu bir kalabalığa hitap etti.

MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı, Milliyetçi Hareket Partisi olarak eşit ve adil hizmet anlayışıyla ayırmadan ayrışmadan canla başla daha güçlü bir Çorum için çalıştıklarının altını çizerek, MHP'nin tüm ilçe ve belde belediyelerinde güçlü ve iddialı olduğunu vurguladı.

Belediye başkan adaylarının verdiği her sözün kendi sözü olduğunu belirten Kayrıcı, ele ele güç birliği yaparak tüm belediyelerimizi hak ettiği yere getirebilmek için çalışacaklarını ifade etti.

İttifak yada MHP’nin kendi adaylarıyla yarıştığı seçim bölgelerinde MHP olarak Cumhur İttifakı ruhuna aykırı hiçbir eylem ve söylem içerisinde olmadıklarına dikkat çeken Kayrıcı,  “Biz yapacağımız işi konuşuruz. Birileri biz olmazsak yatırım, hizmet alamazsınız diyorlarmış. Bunların hepsinden haberdarız. Bu can bu bedende bulundukça Düvenci beldemiz başta olmak üzere tüm ilçelerimizin alacağı bir yatırım bir hizmet varsa alacak. Biz buradayız. Ben vekiliniz olarak buradayım ve Çorum’a dair her şeyin takipçisi olacağım.” dedi.

Cumhur İttifakının ülkemiz ve milletimiz için öneminden bahsederek 31 Mart seçimleri öncesinde genelden yerele birlik ülkede dirlik politikası ile hareket ettiklerini anlatan MHP Milletvekili Vahit Kayrıcı, "Osmanlı’dan günümüze emperyal güçlerin oyunları bitmedi. Türk milleti ne zaman kafasını kaldırsa bu güçler harekete geçiyor. Bugün Türk Milleti kendi silahını, kendi uçağını yapar konuma geldi. Tüm dünya bundan rahatsız. Çünkü Türk milleti ayağa kalkarsa bölgesinde güçlü olur. Söz sahibi olur. Tüm korkuları bu. Bu emperyal güçlerin içerdeki maşaları tüm şer ittifakı ile genel seçimlerde karşımıza dikildiler ama milletimiz oyunu görüp bunlara fırsat vermediler. Bu nedenle genel seçimlerde başaramadıklarını yerel seçimlerde başarmak istiyorlar. Surda bir gedik açmak istiyorlar. Ama başaramayacaklar." diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ