TAHTASIZ’DAN ZANAATKARLARA ÖVGÜ!

Okuduğunuz haber
KIRKDİLİM'DE DENETİMLER ARTIRILDI

ULUKAVAKLILARIN PARK İSYANI!

Anasayfa   /    Gündem    /    KIRKDİLİM'DE DENETİMLER ARTIRILDI

KIRKDİLİM'DE DENETİMLER ARTIRILDI

Çorum İl Jandarma ekipleri tarafından, trafik kazalarının yoğunlaştığı karayolu kesimi olan Çorum-Osmancık Yolu Kırkdilim mevkiinde denetimler artırıldı.

GÜNDEM      25 Eylül 2021 - 12:45     0

KIRKDİLİM'DE DENETİMLER ARTIRILDI

Çorum İl Jandarma Komutanlığına bağlı Jandarma Trafik ve Asayiş Timleri, trafik kazalarının yoğunlaştığı karayolu kesimi olan Çorum-Osmancık Yolu Kırkdilim mevkiinde denetimler artırıldı.

Okulların açılması ve yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarının devam etmesi nedeniyle, Çorum-Osmancık İl Yolu Kırkdilim Mevkii başta olmak üzere birçok noktada Jandarma trafik ve Asayiş Timlerince kazaların önlenmesi maksadıyla ilave tedbirler alınarak kontroller artırıldı.

Tehlikeli eğim ve virajların bulunduğu Kırkdilim mevkiindeki yol kesiminin, yağışlı havaların başlaması ile birlikte daha tehlikeli hale geleceği ve trafiği olumsuz etkileyeceği değerlendirilerek kazaları önlemek amacıyla bu yol kesiminde sürücülerin daha dikkatli olması gerekiyor.

İçişleri Bakanlığının 2021-2030 Karayolu Trafik Güvenliği Strateji Planı” doğrultusunda “Söz Konusu İnsan İse; Trafikte (1) Can Kaybı Bile Fazladır” anlayışı ile kazaların ve kazalardan kaynaklı can kayıpları ve yaralanmaları önlemek amacıyla, denetim ve kontrollere 7/24 aralıksız devam edileceği bildirildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ