KIRKDİLİM'DE DENETİMLER ARTIRILDI

Okuduğunuz haber
ULUKAVAKLILARIN PARK İSYANI!

BEYİN KANAMASI GEÇİREN GENÇ ADAM VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    ULUKAVAKLILARIN PARK İSYANI!

ULUKAVAKLILARIN PARK İSYANI!

YALANDAN YAPILAN HİZMETE KARNIMIZ TOK

GÜNDEM      25 Eylül 2021 - 13:12     0

ULUKAVAKLILARIN PARK İSYANI!

Çorum Belediyesi tarafından Ulukavak Mahallesi’nde yeni yapılan parktaki sıkıntılar mahalle sakinlerini isyan noktasına getirdi.

Kentin muhtelif bölgelerine olduğu Çorum Belediyesi tarafından Ulukavak Mahallesi Söğütlüevler 42. Sokağa da bir park yapıldı.

Ancak, park yapıldığı günden beri sıkıntılardan dolayı insanların arzu ettikleri gibi kullanılamıyor.

Mahalle sakinlerinin iddiasına göre, su gideri olmadığı için kısa süreli yağmurlarda bile park içerisi su doluyor, çocukların oyun alanı havuza dönüşüyor.

Çocuk oyun alanları betondan yapıldığı için çocuklar düştüğünde yaralanıyorlar.

Mahalle sakinleri de parkta yaşanan sıkıntıları Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın’a bizzat ilettiklerini belirtiyorlar. Ancak, aradan günler geçmesine rağmen belediyeden parkla ilgili bir adım atılmadığını ileri süren mahalle sakinleri, “Belediye Çorum’un bütününün belediyesi olması lazım. Oysaki yapılan parkta bile belediyenin elit semtlerle, gariban semtler arasında ayrım yaptığına şahit oluyoruz. Yapılan parkta ne bir yürüyüş yolu var, ne de elit semtlerde bulunan parklardaki oyun grupları var. Yine de çocuklarımız için mahallemiz için yapılmış hizmettir deyip mutlu olacağız, yapılan park düzgün olsa buna da şükür edeceğiz. Ama ne gezer. Hemen her gün zemin betondan dolayı çocuklarımız düşüp yaralanıyor. Su gideri yok. Yağan yağmurda parkı su kaplıyor. Çocukların oyun alanı adeta havuza dönüyor. Park yapılırken bizzat söyledik. Belediye Başkanımıza yazdık, ama aradan günler geçmesine rağmen ne yazımıza cevap alabildik, ne de parktaki sorunu giderecek bir adım atıldı. Artık bizim yalandan yapılan hizmete karnımız tok. Eğer bir hizmet yapılacaksa doğru düzgün yapılsın. Yazık değil mi bu memleketin parasına” diye tepkilerini dile getirdiler.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ