HATİCE DELİBALTA VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
2022’DE 60 BİN TON SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI

YAŞAYAN ŞEHİR MÜZESİ’NE DOĞRU!

Anasayfa   /    Gündem    /    2022’DE 60 BİN TON SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI

2022’DE 60 BİN TON SICAK ASFALT SERİMİ YAPILDI

Çorum Belediyesi yol ve asfalt çalışmalarında yoğun bir sezonunu geride bıraktı. Çorum Belediyesi, 2022 yılında 60 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

GÜNDEM      04 Ocak 2023 - 12:33     0

2022’DE 60 BİN TON SICAK  ASFALT SERİMİ YAPILDI

Çorum Belediyesi yol ve asfalt çalışmalarında yoğun bir sezonunu geride bıraktı. Çorum Belediyesi, 2022 yılında 60 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi.

Çorum Belediyesi, 2022 yılında 5 ayrı bağlantı yolu açacak halkın hizmetine sundu. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Kahraman Çavuş Caddesi, Akpınar Caddesi, Çiftlik Pınarı Caddesi, Kuruçay Yolu ve Kuruçay TOKİ Yolunda açtığı bağlantı yollarıyla ulaşım konforunu artırmaya devam etti.

Çorum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2022 yılında 14 bin ton yama asfaltı, 46 bin ton büyük asfalt olmak üzere toplam 60 bin ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Öte yandan 452 ton da sathi kaplama çalışması yapıldı.

Yol ve asfalt çalışmalarının yanı sıra bordür ve tretuvar çalışmalarında da yoğun bir iş sezonunu geride bırakan Çorum Belediyesi, şehrin farklı bölgelerinde toplam 33 bin metre bordür, 45 bin m2 alanda tretuvar kaplaması gerçekleşti.

“2023’TE DE YORULMADAN

ÇALIŞMAYA DEVAM”

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, nerede bir ihtiyaç varsa belediye olarak oraya hizmet götürmeye devam ettiklerini belirerek, “2022 yılında da şehrin hemen her noktasında Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz çalışmalarını sürdürdü. Açtığımız yeni yollarla şehrimizin trafik yoğunluğu önemli ölçüde çözülme kavuşturmaya devam ettik. Ulaşım konforunu artırmak amacıyla gece gündüz çalışan ekiplerimiz yazın sıcağı, kışın soğuğu demeden asfalt çalışmalarını sürdürdü. 2023 yılında da durmadan ve yorulmadan çalışarak hemşehrilerimize hizmet etmenin gayreti içerisinde olacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ