ÇESİAD’DAN MEZUNLAR BULUŞMASI!

Okuduğunuz haber
AHLATCI’DAN, SMMMO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

ÇORUM’UN DEĞERLERİNİ AYAĞA KALDIRIYORUZ

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI’DAN, SMMMO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AHLATCI’DAN, SMMMO’YA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası SMMMO Başkanlığına seçilen Ceyhan Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM      04 Temmuz 2022 - 16:09     0

AHLATCI’DAN, SMMMO’YA  HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrası SMMMO Başkanlığına seçilen Ceyhan Baran’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, ve il yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre sonrası Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanlığına seçilen Ceyhan Baran’a ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

Ziyaret sırasında İl Yönetiminin haricinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Fatih Temur ve SMMMO Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Torun’a hazır bulundu.

ÖNEMLİ BİR SORUMLULUK

Muhasebecilerin son derece önemli bir sorumluluk taşıdığını ifade eden Ahlatcı, “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ve Yeminli Mali Müşavirlik Kanunu’nun verdiği yetkiye istinaden hizmet vermekte olan mali müşavirler ve muhasebecilik mesleği mensupları, ticari ve ekonomik anlamda deyim yerindeyse hayatın gözü, kulağı olmakla birlikte devlet gelirlerinin arttırılmasında ve sürdürülebilir bir kalkınma sürecinin yakalanmasında büyük sorumluluk taşıdığını söyledi.

“TÜM MUHASEBECİLERİ KUTLUYORUM”

“Düzenli ve adil bir vergi sisteminin tesis edilebilmesi ancak kamuyu ilgilendiren tüm işlemlerin kayıt altına alınabilmesi, mükelleflerin beyanlarının makul ve gerçekçi olması yönünde yapılan çalışmalar ve kayıt dışı ekonominin ortadan kaldırılması ile mümkün olacaktır” diyen Ahlatcı, “Bu durumu gerçekleştirme noktasında da en önemli güç şüphesiz mali müşavirler ve muhasebecilik mesleğinin saygıdeğer mensuplarıdır. Geçtiğimiz günlerde yapılan kongre sonrasında da Ceyhan Baran başta olmak üzere oda yönetimlerine seçilen tüm muhasebecilerimizi kutluyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren SMMMO Yönetim Kurulu Başkanı Ceyhan Baran ise AK Parti heyetine teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ