ÇORUM TEK YÜREK OLDU

Okuduğunuz haber
AHLATCI, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ UNUTMADI

FATİH ÇİÇEK BABASINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    AHLATCI, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ UNUTMADI

AHLATCI, ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİ UNUTMADI

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, beraberindeki partililer ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

GÜNDEM      16 Temmuz 2022 - 12:24     0

AHLATCI, ŞEHİT AİLELERİ  VE GAZİLERİ UNUTMADI

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, beraberindeki partililer ile birlikte 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle şehit ve gazi ailelerini ziyaret etti.

Sivas’ın Koyulhisar ilçesinde şehit düşen Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Özyol ve Gazi Yücel Karataş’ın ailelerini ziyaret etti.

Şükrü Özyol Sivas'ın Koyulhisar İlçesi'ndeki Ortaköy Jandarma Karakolu'nda görevli devriye aracına PKK'lı teröristler tarafından açılan ateş sonucu şehit düşmüştü.

Ziyaret sırasında Ahlatcı’ya, İl Yönetim Kurulu Üyeleri eşlik etti.

Aileler ve gazi ile bir süre sohbet eden Ahlatcı, devletin her zaman şehit ve gazi ailelerinin yanında olduğunu, olmaya devam edeceğini söyledi.

Ailelerin ihtiyaç ve taleplerinin olup, olmadığını soran Başkan Ahlatcı, “Bizler bir aileyiz ve birbirimizin dertleriyle dertlenmeyi biliriz. Her fırsatta sizlerin yanında olmaya dikkat ediyoruz ve etmeye devam edeceğiz. Allah tüm şehitlerimizi rahmet eylesin, tüm Gazilerimize de şifa versin” dedi.

Şehit ve gazi ailelerine yönelik ziyaretlere her zaman önem verdiklerini belirten Başkan Ahlatcı,"Biliyoruz ki sevinçler, mutluluklar paylaştıkça çoğalır, acılar ise paylaştıkça azalır. Devletimiz adına sizleri ziyaret etmek bizim görevimizdir. Vatanları uğruna canlarını hiçe sayan şehit ve gazilerimiz en değerli varlıklarımızdır. Devletimiz tüm imkanlarıyla yanınızdadır. Sizlere kapılarımız sonuna kadar her zaman açıktır. Bugün bu topraklarda şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde rahatça yaşayabiliyoruz" diye konuştu.

Şehit ve gazi aileleri ise ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek AK Parti heyetine teşekkür etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ