TARİHİ ESER KAÇAKÇILIĞI YAPAN 4 KİŞİ YAKALANDI

Okuduğunuz haber
AHLATCI, TÜGVA VE ENSAR VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

BELEDİYE YENİ YOLLAR KAZANDIRIYOR

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI, TÜGVA VE ENSAR VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

AHLATCI, TÜGVA VE ENSAR VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Genlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile birlikte TÜGVA İl Temsilciliği ve Ensar Vakfı Çorum Şubesi’ne ziyarette bulundu.

SİYASET      27 Mayis 2022 - 12:10     0

AHLATCI, TÜGVA VE ENSAR  VAKFI’NI ZİYARET ETTİ

AK Parti İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, İl Genlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur ile birlikte TÜGVA İl Temsilciliği ve Ensar Vakfı Çorum Şubesi’ne ziyarette bulundu.

TÜGVA İl Temsilcisi Enes Kayabaşı ve yönetim kurulu ile bir araya gelen İl Başkanı Yusuf Ahlatcı, “Daima hakkın ve adaletin yanında olacak nesiller yetiştirmek amacıyla kurulan TÜGVA’nın önemli başarılara imza attığını ve atmaya da devam edeceğini belirterek, “Biz gençlerimizin dün olduğu gibi bugünde yarında yanındayız. Hep birlikte ülkemiz için güzel çalışmalar gerçekleştireceğiz.” dedi.

Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Abdurrahman Çırak ve yönetim kurulunu ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi alan Ahlatcı, “Aynı bayrak altında ülkemizi ve şehrimizi daha ileriye taşımak bizim asıl hedefimizdir. Vatanımız ve milletimiz için ortak paydada buluşan; emekle, imkanla, seferberlikle, gönüllükle inşa edilmiş tüm sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte hesabi değil hasbi niyetle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da belirttiği gibi; ‘Biz bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.’ Birlikte kurduğumuz bu ülkeyi inşallah hep birlikte güzel yarınlara taşıyacağız” diye konuştu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ