KARABAY AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

Okuduğunuz haber
AHMET ŞAHİNBAŞ, MHP’DEN ADAY ADAYI

CHP'DE YUSUF SUNA, “BEN DE VARIM” DEDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHMET ŞAHİNBAŞ, MHP’DEN ADAY ADAYI

AHMET ŞAHİNBAŞ, MHP’DEN ADAY ADAYI

Çorum’un sevilen simalarından iş insanı Ahmet Şahinbaş, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Çorum Milletvekili Aday Adayı oldu.

SİYASET      30 Ocak 2023 - 11:47     0

AHMET ŞAHİNBAŞ, MHP’DEN ADAY ADAYI

Çorum’un sevilen simalarından iş insanı Ahmet Şahinbaş, Milliyetçi Hareket Partisi’nden Çorum Milletvekili Aday Adayı oldu.
2018 yılında yapılan genel seçimlerde İl Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek MHP’den Çorum Milletvekili aday adayı olan Ahmet Şahinbaş ayrıca 2019 yerel seçimlerinde yine MHP’den Çorum Belediyesi Başkanlığı için aday adayı olmuştu.
1989 yılında Çorum’da dünyaya gelen Ahmet Şahinbaş, ilk, orta, lise ve üniversite eğitimini Çorum’da tamamladı. Çorum’dan hiç kopmayan ve şehrinin sorunlarına hakim olan Şahinbaş, halen Devlet Su İşleri 54. Şube Müdürlüğü’nde İnşaat Teknikeri olarak görev yapıyor.
Ahmet Şahinbaş, 16 yıllık siyasi geçmişi boyunca merhum Alparslan Türkeş'in gösterdiği yoldan, partisinden, davasından ve Genel Başkanları Dr. Devlet Bahçeli'nin çizgisinden sapmadığını dile getirdi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ