AHMET ŞAHİNBAŞ, MHP’DEN ADAY ADAYI

Okuduğunuz haber
CHP'DE YUSUF SUNA, “BEN DE VARIM” DEDİ

KADINLAR MHP'DE BULUŞACAK

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP'DE YUSUF SUNA, “BEN DE VARIM” DEDİ

CHP'DE YUSUF SUNA, “BEN DE VARIM” DEDİ

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak görev yapan Yusuf Suna, “Güzel memleketim Çorum için bende varım” diyerek, CHP’den Çorum Milletvekili Aday Adayı oluyor.

SİYASET      30 Ocak 2023 - 11:49     0

CHP'DE YUSUF SUNA, “BEN DE VARIM” DEDİ

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde Cumhuriyet Halk Partisi’nin bir neferi olarak görev yapan Yusuf Suna, “Güzel memleketim Çorum için bende varım” diyerek, CHP’den Çorum Milletvekili Aday Adayı oluyor.
Mecitözü ilçesine bağlı Kayı Köyü’nde 1985 yılında dünyaya gelen Yusuf Suna, Esenyurt CHP İlçe Teşkilatı’nda Gençlik Kolları ve delegelik gibi görevlerde bulunurken, şimdi de memleketi Çorum için kolları sıvadı.
Yusuf Suna'nın önümüzdeki gülerde Çorum ile ilgili proje ve etkinlikleri duyurmak adına Cumhuriyet Halk Partisi Çorum İl Başkanlığı'nda ve doğup büyüdüğü ilçe olan CHP Mecitözü İlçe Başkanlığında geniş kapsamlı basın açıklaması yapması ve projelerinin slayt ve görselini Çorum kamuoyu ile paylaşması bekleniyor.
Daha önce Cumhuriyet Halk Partisi'nin çeşitli kollarında görev alan ve CHP Örgütü tarafından sevilen bir kişilik olan Yusuf Suna, İstanbul'dan aday olmamasını ve yerine doğduğu topraklar olan Çorum'u seçmesinin nedenini ise şöyle açıkladı: 
“Doğduğum topraklara borcum var. Çorum'un daha iyi yerlerde olması için, Çorum'un daha iyi alanlarda isminin telaffuz edilmesi için ve Çorum'un Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde genç bir sesi olabilmek için bu göreve talip oldum. 
Bizler bu topraklarda etnik köken, kimlik ayrımı yapmadan hiç kimseyi dışlamadan 14 Mayıs 2023 seçimlerinde Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun olması için var gücümüzle çalışacağız.
Bu bağlamda Çorum'un 1 olan milletvekili sayısını 3'e çıkartarak dünyanın merkezi haline gelen, Anadolu Bölgesi'nin incisi olan, mevcut iktidar tarafından yatırımlardan mahrum bırakılan Çorum'un sesi olmak için sahalarda olacağız.
‘Ben’ kimliği ile değil ‘biz’ kimliği ile toplumsal hareket ederek Çorum'un huzur içinde isminin daha iyi yerlerde olması için, sanayisinin daha iyi kalkınabilmesi için, mevcut iktidara oy vermeyen köylere sahip çıkabilmek için ateşten gömlek olan bu onurlu mücadelede bende varım diyorum.
Osmancık'tan Mecitözü'ne kadar her karış toprakta huzur için, Çorum'un birlik ve beraberliğini koruyabilmek için, insanların huzur ve gelir düzeyinin artmasından yana çalışmalar yapabilmek için, tarım ve hayvancılığı bitirme noktasına getiren iktidara ‘dur’ diyebilmek için, bu topraklara bir ‘Kemal’ lazım. 
Nasıl ki 2019 yerel seçimlerinde İstanbul'daki başarıyı hazmedemeyenlere büyük bir ders verdiysek 14 Mayıs 2023 genel seçimlerinde de Türkiye Cumhuriyeti'nin 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun olacağını ilan ediyoruz. Çorumlu genç bir kardeşiniz olarak milletvekili aday adayı olarak bu onurlu mücadelede bende varım diyorum.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ