BAKIŞINI DEĞİŞTİR HAYATA GÜLÜMSE

Okuduğunuz haber
AK KADINLARDAN ORTAKÖY’E ÇIKARMA!

UĞURLUDAĞ’DA SEL HASARA NEDEN OLDU

Anasayfa   /    Siyaset    /    AK KADINLARDAN ORTAKÖY’E ÇIKARMA!

AK KADINLARDAN ORTAKÖY’E ÇIKARMA!

AK Parti Çorum Kadın Kolları Teşkilatı Ortaköy’ü ziyaret etti.

SİYASET      07 Haziran 2022 - 12:48     0

AK KADINLARDAN ORTAKÖY’E ÇIKARMA!

AK Parti Çorum Kadın Kolları Teşkilatı Ortaköy’ü ziyaret etti.

Ortaköy Belediye Başkanı Taner İsbir, Çorum Ak Parti Kadın kolları teşkilatını ilçesinde misafir etti. İsbir, ilçede gerçekleştirilen hizmet ve projeler hakkında bilgi vererek, ilçenin tarihi ve doğal güzelliklerini anlattı.

Gezi ile ilgili bir açıklama yapan belediye başkanı İsbir, “Göreve geldiğimizden bu güne kadar ilçemizde bir çok hizmet ve proje gerçekleştirdik. Bunun yanında hanım kardeşlerimize çeşitli alanlarda iş imkanı sunarak ekonomik olarak destek vermiş olduk. Önümüzdeki süreç içerisinde de sizlere yönelik ekonomik ve sosyal faaliyetlere devam edeceğiz. Siz değerli hanım kardeşlerimizi İlçemizde görmekten mutluluk duyuyor, göstermiş olduğunuz gönül birlikteliği ve AK Partimizin çalışmalarında göstermiş olduğunuz gayretlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ