GENÇ HEMŞİRE KALP KRİZİNDEN VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
ALP BEBEK İÇİN KERMES DÜZENLEDİLER

KALP KRİZİ GEÇİREN ASTSUBAY VEFAT ETTİ

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    ALP BEBEK İÇİN KERMES DÜZENLEDİLER

ALP BEBEK İÇİN KERMES DÜZENLEDİLER

SMA Tip 1 hastalığıyla mücadele eden Alp bebek için kermes açtılar.

SAĞLIK      28 Mart 2022 - 12:40     0

ALP BEBEK İÇİN KERMES DÜZENLEDİLER

SMA Tip 1 hastalığıyla mücadele eden Alp bebek için kermes açtılar.

Seferber olan gönüllüler, İnönü Caddesi'nde bulunan Denizbank yanında kermes açarak Alp bebeğin tedavi masraflarına katkıda bulundu. Kermeste yer alan ürünlerin geliri Alp Bebeğe nefes olacak.

8 Mart itibariyle başlatılan yardım kampanyası kapsamında gerekli olan paranın %17'lik kısmını tamamladıklarını ifade eden Mustafa ve Sevilay Keskin çifti yaptıkları açıklamada, "Tedavi için gerekli olan paranın geri kalanını biran evvel tamamlayıp oğlumuzun tedavisine başlayıp ilacını almasını istiyoruz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var" dedi.

Keskin çifti, "Sağ olsunlar geçtiğimiz gün Alaca ilçemizde gönüllülerimiz bir kermes düzenledi. Şimdi de Çorum'daki bebeğimizin gönüllüleri kermes düzenliyor. Bebeğimizin tedavisi için maddi manevi bizden desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ediyoruz. Allah herkesten razı olsun. " diye konuştu.

VALİLİK ONAYLI BAĞIŞ HESABI:

ZİRAAT BANKASI

TR58 0001 0090 1017 1251 9050 01

ALICI: ALPER FURKAN KESKİN

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ