BAKAN, ECE'NİN ÜRETİM TESİSLERİNİ GEZDİ

Okuduğunuz haber
ŎAHİNER, 10 BİN TL BAĎIŎLADI

90+6’DA 2 PUAN KAÇTI

Anasayfa   /    SAĞLIK    /    ÅžAHİNER, 10 BİN TL BAÄžIÅžLADI

ŞAHİNER, 10 BİN TL BAĞIŞLADI

SMA Tip1 ölümcül kas hastası olan 3 aylık Alp bebek için gerekli olan dünyanın en pahalı ilacına ulaşılabilmesi adına başlatılan yardım kampanyasına, Çorum’un Sungurlu Belediye Başkan Abdulkadir Şahiner de destek verdi.

SAĞLIK      21 Mart 2022 - 14:07     0

ŞAHİNER, 10 BİN TL BAĞIŞLADI

SMA Tip1 ölümcül kas hastası olan 3 aylık Alp bebek için gerekli olan dünyanın en pahalı ilacına ulaşılabilmesi adına baÅŸlatılan yardım kampanyasına, Çorum’un Sungurlu Belediye BaÅŸkan Abdulkadir Åžahiner de destek verdi.

Bir süre öce baÅŸlatılan yardım kampanyasına destek veren BaÅŸkan Åžahiner, Alp bebek için 10 bin TL bağışta bulunduÄŸunu açıkladı.

Konuya iliÅŸkin bir açıklama yapan BaÅŸkan Åžahiner, daha önce Sungurlulu Meva bebek için bir kampanya baÅŸlatıldığını hatırlatarak, bu kampanyanın mutlu sonla bittiÄŸini, Meva bebeÄŸin ÅŸuan Amerika'da tedavi olduÄŸunu söyledi.

‘Alp bebek içinde baÅŸlatılan yardım kampanyasının mutlu sonla biteceÄŸine tüm kalbimle inanıyorum’ diyen Åžahiner, “Duyarlılığının ne kadar yüksek olduÄŸunu biliyoruz. BaÅŸlatılan iyilik hareketini destekleriylor ve iyilik bulaşıcıdır diyoruz.

Ayrıca iyilik yapan endorfin salgılar, mutluluk yayar etrafına. Yapacağımız iyilik bizleri mutlu edecek. Bu iyilik hareketi Alp bebeÄŸi de yaÅŸatmış olacak. Tüm hemÅŸehrilerimin destek vereceÄŸine inanıyorum. Ailemize, anneye, babaya destek olacağız. Gerekli olan bu para toplanacak. Bundan hiç ÅŸüphem yok. İyilik bulaşıcıdır, Alp bebek iyiliksever duyarlı insanlarımız sayesinde hayata tutunacaktır. Birçok insan için aslında küçük olan meblaÄŸlar Alp için çok önemli bir meblaÄŸ haline gelebilir. Küçük büyük demeden gerekli desteÄŸi saÄŸlarsak bu baÅŸarıya ulaÅŸacağımıza yürekten, kalpten inanıyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ