LİSE ÖĞRENCİSİ KANSERE YENİLDİ

Okuduğunuz haber
BAĞ EVİNDE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

ÇORUM FK, 1-0’I KORUYAMADI

Anasayfa   /    ASAYİŞ    /    BAĞ EVİNDE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

BAĞ EVİNDE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Çorum’da depo olarak kullanılan bağ evinde 12 bin 500 litre kaçak içki ele geçirildi.

ASAYİŞ      08 Aralik 2022 - 11:58     0

BAĞ EVİNDE KAÇAK İÇKİ ELE GEÇİRİLDİ

Çorum’da depo olarak kullanılan bağ evinde 12 bin 500 litre kaçak içki ele geçirildi.
Edinilen bilgilere göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, kent merkezinde yaptıkları çalışmalarda, bir şahsın depo olarak kullandığı bağ evinde kaçak alkollü içki üreterek sattığı bilgisine ulaştı.
Bunun üzerine belirlenen adrese operasyon düzenleyen KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, bağ evinde yaptıkları aramada 12 ton 500 kilo el yapımı kaçak alkollü içki, 1 adet bin mililitre anason aroması, 1 adet alkol yapımında kullanılan damıtma düzeneği ele geçirirken, olayla ilgili 1 şüpheli şahıs yakalanarak gözaltına alındı.
Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “Kaçakçılığın her türlüsünün men ve takibine yönelik çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir” ifadelerine yer verildi. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ