TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ, ÇORUM’A GELİYOR

Okuduğunuz haber
BAYAT VE UĞURLUDAĞ’DA DOĞALGAZ MEŞALESİ YAKILDI

SEYİR HALİNDE ALEV ALAN ARAÇ KÜL OLDU

Anasayfa   /    Siyaset    /    BAYAT VE UĞURLUDAĞ’DA DOĞALGAZ MEŞALESİ YAKILDI

BAYAT VE UĞURLUDAĞ’DA DOĞALGAZ MEŞALESİ YAKILDI

Çorum'un Bayat ve Uğurludağ İlçelerinde Doğalgaz Meşale Yakma Töreni düzenlendi.

SİYASET      06 Mayis 2023 - 11:27     0

BAYAT VE UĞURLUDAĞ’DA  DOĞALGAZ MEŞALESİ YAKILDI

Çorum'un Bayat ve Uğurludağ İlçelerinde Doğalgaz Meşale Yakma Töreni düzenlendi.

Bayat İlçesi'nde düzenlenen törende konuşan AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, ilçelerin doğalgaza kavuşmasından dolayı mutlu olduklarını söyledi.

Ahlatcı, Bayat ve Uğurludağ ilçelerine doğalgaz getiremezsiniz diyenlere inat "Biz ne söz verdiysek onu yerine getiririz" diyerek doğalgaz meşalesini yaktı.

14 Mayıs'a kadar gece-gündüz demeden sahada çalışacaklarını belirten Ahlatcı, "Bayat'ta Hayat Var" sözüne dayanarak, Türkiye Büyük millet meclisi'nde Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulacak hükümette Milletvekili olarak Çorum'a ve ilçelerimize hizmet vermeye çalışacağız" diye konuştu.

Bayat İlçesi'nde sonra Uğurludağ İlçesi'ne giden Ahlatcı, burada düzenlenen programda konuşma yaparak, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde Cumhurbaşkanı Adayları Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekili seçimleri için destek istedi.

14 Mayıs'ta yapılacak seçimlerde tereciye tere satmaya gerek yok" diyerek konuşmasına devam eden Ahlatcı, Uğurludağ'ın halkının 14 Mayıs'ta gereğini yapacağını söyledi.

Uğurludağ Belediye Başkanı Remzi Torun'a övgüler yağdıran Ahlatcı, 4 yıllık İl Başkanlığı sürecinde belediye başkanının Uğurludağ için ne kadar çok çalıştığına şahit olduğunu söyledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ