KIZ İMAM HATİP LİSESİ ESKİ BİNASI YIKILDI

Okuduğunuz haber
TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ, ÇORUM’A GELİYOR

BAYAT VE UĞURLUDAĞ’DA DOĞALGAZ MEŞALESİ YAKILDI

Anasayfa   /    SPOR    /    TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ, ÇORUM’A GELİYOR

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ, ÇORUM’A GELİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, AK Parti Çorum Milletvekili Zeki Gül’ün davetlisi olarak Çorum’a geliyor.

SPOR      06 Mayis 2023 - 11:26     0

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ, ÇORUM’A GELİYOR

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, AK Parti Çorum Milletvekili Zeki Gül’ün davetlisi olarak Çorum’a geliyor.

Geçtiğimiz haftalarda TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ile telefon görüşmesi yapan ve Çorum’a davet eden Zeki Gül, federasyon başkanının cumartesi günü Çorum’da olacağını belirtti.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Düzcespor karşılaşmasına gelmesi beklenen ancak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İzmir programına katılması nedeniyle gelişi ertelenen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin Çorum programı belli oldu.

AK Parti Adayı Zeki Gül’ün davetlisi olarak yarın Çorum’da olacak olan TFF başkanı Mehmet Büyükekşi bir takım ziyaretlerde de bulunacak. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Adayı Zeki Gül “Türkiye Futbol Federasyonu Başkanımız sayın Mehmet Büyükelçi ile telefon görüşmesi yaparak Çorum’a davet etmiştim. Geçtiğimiz hafta sonu Çorum’a gelecekti ancak Sayın Cumhurbaşkanımızın İzmir programına katılması gerektiği için gelememişti. Federasyon Başkanımız Mehmet Büyükekşi tekrar telefonla arayarak Çorum’a geleceğini belirtti. Federasyon başkanımız yarın Çorum’da seçim ofisimizi ziyaret ettikten sonra Valiliğimizi de ziyaret edecek Öte yandan Çorum futbol kulübü altyapı tesislerini de ziyaret edecek. Federasyon başkanımızın yanı sıra Türkiye Futbol Federasyonu 2. Liglerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Can, EYG GYO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Çelik, SİNPAŞ GYO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ahmet Çelik, OFİS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Galip Yeşilbaş da Çorum’a gelerek spor yatırımları üzerine görüşmeler gerçekleştirecekler” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ