HARUN UYSAL, ANKARA’DAN ADAY!

Okuduğunuz haber
BEKİR HORUZ’DAN ZİYARET!

ÇORUM BELEDİYESİ GEÇİCİ İŞÇİ ALACAK

Anasayfa   /    Siyaset    /    BEKİR HORUZ’DAN ZİYARET!

BEKİR HORUZ’DAN ZİYARET!

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Bekir Horuz, Kentin Gündemi’ni ziyaret etti.

SİYASET      17 Mart 2023 - 12:02     0

BEKİR HORUZ’DAN ZİYARET!

AK Parti Çorum Milletvekili Aday Adayı Bekir Horuz, Kentin Gündemi’ni ziyaret etti.

Çorum’un yetiştirdiği başarılı işadamlarından biri olan ve uzun yıllardan beri ticari hayatını Ankara’da sürdüren İşadamı Bekir Horuz, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinden Çorum’dan milletvekili aday adayı oldu.

Bugün de adaylık başvurusunu il başkanlığına yapacak olan Bekir Horuz, Kentin Gündemi İnternet Haber Sitesi’ni ziyaret etti.

Kentin Gündemi Genel yayın Yönetmeni Mehmet Güley ile görüşen Milletvekili Aday Adayı Bekir Horuz, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. Yıldönümünde yapılacak olan Yüzyılın seçiminin çok önemli olduğunu dile getirdi. Bu seçimlerde dünya lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yol arkadaşlığı yapmak için milletvekili aday adayı olduğunu söyleyen Bekir Horuz, ayrıca memleketi Çorum’a dair hayalleri ve projeleri olduğunu, bunları hayata geçirmek istediğini ifade etti.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ