MİMAR TAYYAR KAVUKÇU VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
BİSİKLET DÜNYASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

SELÇUK CADDESİ'NE 250 METRE KANALİZASYON

Anasayfa   /    Gündem    /    BİSİKLET DÜNYASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

BİSİKLET DÜNYASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

Ahmet Selim Özarslan’ın sahibi olduğu Bisiklet Dünyası, bugün düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

GÜNDEM      11 Haziran 2022 - 11:53     0

BİSİKLET DÜNYASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ!

Ahmet Selim Özarslan’ın sahibi olduğu Bisiklet Dünyası, bugün düzenlenen görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Uzun yıllardan beri Çorum’da Özarslan Ticaret olarak faaliyet gösteren işletmenin sahibi olan Ahmet Selim Özarslan ve oğlu Cüneyt Özarslan’ın sahibi olduğu Bisiklet Dünyası’nın açılış törenine AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Çorum Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Çıplak, Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Özkan Şanal ile çok sayıda davetli katıldı.

İşletme sahibi Ahmet Selim Özarslan, böyle bir işletmeyi Çorum’a kazandırdıkları için mutlu olduğunu belirtirken, katılımlarından dolayı tüm davetlilere teşekkür etti.

Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın ise, Çorum Belediyesi olarak bisiklete verdikleri önemden bahsederek, başlattıkları ÇORBİS projesiyle ilgili bilgiye paylaştı. ÇORBİS’in şu anda 25 bin aboneye ulaştığını açıklayan Aşgın, 8 olan ÇORBİS istasyon sayısını da 4 yeni istasyonla birlikte 12’ye çıkaracaklarını kaydetti.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, işyerinin hayırlı uğurlu olmasını temenni ederken, bisiklet binmenin hem sağlık, hem de trafik açısından öneminden bahsetti.

Konuşmaların ardından okunan duayla birlikte işyerinin kurdelesi kesildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ