JAPONLAR, DODURGA'YI SEVDİ

Okuduğunuz haber
BU ZAFER, 85 MİLYONUN ZAFERİDİR

ÇORUM’DA ÇEVRE HAFTASI KUTLANACAK

Anasayfa   /    Siyaset    /    BU ZAFER, 85 MİLYONUN ZAFERİDİR

BU ZAFER, 85 MİLYONUN ZAFERİDİR

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay, 28 Mayıs zaferinin sadece AK Parti’nin değil, sadece Cumhur ittifakının değil bütün Türkiye’nin, 85 milyonun zaferi olarak niteledi,

SİYASET      31 Mayis 2023 - 12:06     0

BU ZAFER, 85 MİLYONUN ZAFERİDİR

AK Parti İl Başkanı Av. Murat Günay, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın % 52,18 oyla tekrar seçilerek 13. Cumhurbaşkanı olmasından dolayı Çorum halkına, teşkilatlara, gönüllülere teşekkürlerini iletip 28 Mayıs Seçimlerinin değerlendirmesini yaptı.

28 Mayıs zaferinin sadece AK Parti’nin değil, sadece Cumhur ittifakının değil bütün Türkiye’nin, 85 milyonun zaferi olarak niteleyen AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Murat Günay, şu açıklamalarda bulundu:

“28 Mayıs 2023 Pazar günü aziz milletimiz sandığa gitmiş, dünyada örneğine az rastlanır bir şekilde güçlü bir irade ortaya koyarak liderimiz Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ülkemizin 13. Cumhurbaşkanı olarak yeniden seçmiştir.

28 Mayıs seçimleri bu haliyle sadece Ak Parti’nin, sadece Cumhur ittifakının değil, Cumhurbaşkanımızın da ifade etmiş olduğu gibi tüm milletimizin, bütün Türkiye’nin, 85 milyonun zaferidir.

Bu seçimle milletimiz bütün dünyaya, Türkiye dostlarına ve düşmanlarına Türkiye Yüzyılı’nın başladığını açıkça ilan etmiştir.

Seçim sonuçlarının Çorumlu hemşerilerimize ve ülkemize hayırlar getirmesini yüce Allah’tan niyaz ediyorum.

Ayrıca bu görkemli seçim zaferinin kazanılmasında emeği geçen Ak Parti il seçim koordinasyon merkezi başkanımız ve ekibine, il yönetim kurulumuza, tüm ilçe başkanlarımız ve yönetimlerine, İl Belediye başkanımız başta olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza, belediye meclis üyelerimize, tüm Kadın kolları başkanlarımız ve yönetimlerine, tüm Gençlik kolları başkanlarımız ve yönetimlerine, İl Genel meclis başkanımız ve il genel meclisi üyelerimize, tüm mahalle başkanlarımız ve yönetimlerine, okul ve kat sorumlularımız ile sandık kurulu üyelerimize, müşahitlerimize, seçim kurulu üyelerimize, değerli meslektaşlarıma, partimizde her düzeyde görev alan ve mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan tüm personelimize, Cumhurbaşkanımıza açık desteğini esirgemeyen tüm sivil toplum kuruluşlarımıza, Ak Parti gönüllülerine, gençlerimize, kadınlarımıza, dua ve destekleriniz esirgemeyen büyüklerimize, Cumhur ittifakımızı oluşturan tüm partilerimizin İl başkanlarımızın şahıslarında tüm Cumhur İttifakı partilerimizin tüm kademelerde bulunan tüm teşkilatlarına, belediye başkanlarına ve meclis üyelerine il genel meclisi üyelerine, sandık kurulu üyelerine, müşahitlerine, İsmini zikretmeyi unuttuğum, görünmeden çalışan Sayın Cumhurbaşkanımıza değer veren tüm kardeşlerime Partim, il teşkilatım ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu seçimi Türkiye kazanmıştır.

Bu zafer hepimizindir ve bu zaferle ne kadar onur duysak azdır.

Elbette her zafer bir de sorumluluk yükler. Bunun da farkındayız.

Bu andan itibaren 2002’den bugüne kadar olduğu gibi, Ak Parti olarak hayatın her alanında milletimize ve Çorum’umuza hak ettiği ve eksikliğini hissettiği tüm hizmetleri ulaştırmak için inşallah gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız.

Ak Parti olarak yedisinden yetmişine tüm halkımızı, kadınından erkeğine, işçisinden memuruna, gencinden yaşlısına tüm vatandaşlarımızı bir ve beraber görerek hizmet çıtamızı daha da yukarılara çıkaracağız.

Şehrimizin dinamiklerini harekete geçirerek ve ortak aklı işler kılarak Türkiye Yüzyılı vizyonunu hayata geçirmek suretiyle çocuklarımıza daha güzel bir ülke ve gelecek bırakmak için var gücümüzle gayret göstereceğiz.

Gücümüzü halktan ve Hak’tan alan Ak Parti kadroları olarak sorumluluğumuzun farkındayız.

Bu vesileyle siz çok değerli Çorumlu hemşehrilerimi; ülkemize, değerlerimize, geleceğimize, kazanımlarımıza, özgürlüklerimize, gönül coğrafyamıza, şehit ve gazilerimizin emanetlerine, mazlum milletlerin umutlarına sahip çıktıkları için gönülden tebrik ediyor ve sizlere sonsuz teşekkür ediyorum

Biz ancak tüm farklılıklarımızla (farklılıklarımız zenginliğimizdir) birlikte güçlüyüz, birlikte anlamlıyız.”

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ

FOTO GALERİ